Share |

NGO Market - veletrh neziskových organizací

repro k akci

Téměř 200 neziskových organizací z nejrůznějších oblastí činnosti se představí na 13. ročníku veletrhu neziskovek NGO Market, který proběhne 11. května 2012 po celý den v Národní technické knihovně v Praze.

Největší akce svého druhu u nás, která je celá přístupná zdarma, nabídne unikátní přehled českých i zahraničních neziskových organizací a přímý kontakt na stáncích s jejich aktivitami i zástupci. „Kultura, sport, využití volného času, sociální služby, péče o zdraví, životní prostředí, lidská práva, demokracie, výchova a vzdělávání – to všechno jsou neziskové oblasti, které u nás návštěvníci najdou. A třeba si i vyberou některou z organizací, se kterou zůstanou v dalším kontaktu,“ říká Alena Novotná z pořádající Nadace Forum 2000. Návštěvníci se navíc mohou „na vlastní kůži“ zúčastnit řady dílen (například sklářská, s ovčím rounem a hlasová), praktických ukázek činnosti organizací (například ekohry), hudebních vystoupení, dobrovolnické burzy, netradičních sportovních disciplín, diskusí, seminářů i projekcí dokumentárních filmů s tematikou občanské společnosti.
 
Pro děti je kromě aktivit řady vystavujících neziskových organizací připraven také dětský koutek a pohádky. Díky bohatému doprovodnému programu tak návštěvníci – rodiny i děti – mohou příjemně a zábavně strávit volný čas. „Vzhledem k tomu, že Evropský rok 2012 je věnován tématu aktivního stárnutí a solidarity mezi generacemi, doplní toto téma celkový program veletrhu,“ doplňuje Alena Novotná.

Veletrh se otevře veřejnosti 11. května 2012 v 11:00 hodin a své „brány“ uzavře v 19:00 hodin.

Více informací i podrobný program na www.ngomarket.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.