Share |

Skating never dies - v neděli v Mystic Skatepark

repro k akci

Z repráků starýho magneťáku lítá prach pod náporem vohulenýho thrash punku, po zemi se válej sjetý desky a plechovky od piva a celej ten bordel občas přehluší bolestnej pád nějakýho frajírka na rampě. Kolem pařej divný týpci se suicidovkama tak nahoru, že jim je zvedá vítr a hulákaj na sebe "Skating never dies!".  A maj pravdu! Už příští neděli do pražskýho Mystic Skateparku na Štvanici přijedou Common Enemy (USA) a všem příchozím ukážou, že skate & punk rozhodně neumírá.

Common Enemy z americkýho Readingu nejsou žádný greenhorni, scénu devastujou už od roku 1998. Skladbama jako 'Build Ramps, Not Bombs, 'Skate That Shit' či 'Beer, Boards and the crew" dávaj jasně najevo, kam patřej. Punk ohulenej naplno, sypačky, skejty, kámoši a hlavně Party fuckin' harder!

Still Rings True z newyorskýho Watertownu hrajou výbornej melodickej pop-punk a i když hrajou žánrově měkčí muziku než jejich služebně starší kolegové, stejnej drive jim rozhodně nechybí.

Risk it! přijedou z německejch Drážďan ukázat, jak se u našich západních kolegů drtí energickej hardcore. Možná jsou na světle chvíli, ale zahráli si už po boku 7 Seconds a Gorilla Biscuits.

Hudební sestavu doplní MC Gey + Dj Fatte.

Common Enemy (usa), Still Rings True (usa), Risk it! (de), MC Gey + Dj Fatte (cz)
od 15:00 Skate Jam o ceny v režii Mystic Skates

Mystic Skatepark Štvanice
20.05.2012
od 15:00
VSTUP  150 CZK

Akce bude začínat od 15:00 a to skejtovym jamem o ceny v režii Mystic Skates. Časový harmonogram akce prosím sledujte přímo v oficiálním eventu události či na facebooku.

Na místě bude kromě klasického baru k dispozici veganské občerstvení.

Facebook event události:
http://www.facebook.com/events/270980202976180/?ref=ts

www.starttoday.cz
www.mysticskates.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.