Vychází velká kompilace The Police

 

Legendární kapela The Police, jejímž frontmanem byl nikdo jiný než Sting, vydává ke 40. výročí debutového alba Outlandos d’Amour, kterého se prodaly miliony kusů, box set Every Move You Make: The Studio Recordings. Set vyjde 16. listopadu a bude obsahovat 6 LP, které dohromady skládají kompletní diskografii The Police (Outlandos d’Amour, Reggatta de Blanc, Zenyatta Mondatta, Ghost in the Machine a Synchronicity) a 12trackové CD s názvem Flexible Strategies, které obsahuje exkluzivní bonusový materiál složený z B-side singlů, které se neobjevily na žádné desce.

 

Remastering materiálu proběhl v Abbey Road Studios pod taktovkou renomovaného Milese Showella. Box set vyjma 180gramových vinylů obsahuje 24stránkovou fotoknihu, která obsahuje vzácné a nikdy neviděné fotografie z osobních archivů členů kapely.

 

The Police vznikli v roce 1977 a mezi členy patřil Sting, Stewart Copeland a Andy Summers. V době působení kapely byl jejich přínos rockové hudbě ohromný. Originalita jejich hudby spočívala v mísení punku a reggae, čímž vznikal unikátní styl, který se nedá popsat jinak než jako hudba Police. Existovali totiž ve svém vlastním žánru. Celosvětově prodali přes 50 milionů alb a zaznamenali značné úspěchy v rámci hitparád. Výše zmíněná kolekce tak obsahuje hity číslo jedna, kterými jsou například Every Breath You Take, Roxanne nebo Message in a Bottle.

 

The Police – Every Breath You Take

 

https://www.thepolice.com/

https://www.facebook.com/thepolice/

Comments

comments

Vyhledat