Mateřská.com pokřtí novou desku

foto PR Soup
foto PR Soup

Duo zpěvaček Bára Vaculíková a Lena Yellow vystupujících pod názvem Mateřská.com je zpět s druhou deskou Automatka, na které se producentsky podílel například Kapitán Demo a zahostoval beatboxer Endru. Deska vychází na jejich vlastním labelu s podporou Supraphonu. Mateřská.com ji pokřtí koncertem 9. 11. v Café V lese v Praze. Role kmotry se ujme herečka a moderátorka Simona Babčáková, o afterpárty se postará DJ Martin Mikuláš. 

Kdo je Mateřská.com
Zpěvačky na sebe upozornily v roce 2012 rapovanou hymnou Laktační psychóza, kterou reagovaly na svou účast v soutěži Hlas Česko-Slovenska. Píseň, ve které se snaží skloubit své hudební ambice a „mlíko na mozku“ se přes noc stala hitem internetu. Díky nadhledu a komičnosti se s ní identifikovala celá generace kojících matek.
O čem bude deska Automatka
Co prožívají a o čem sní matky, když jim laktační psychóza odlehne? Vypustí milované děti do školky a školy a mohou opět na chvíli roztáhnout křídla? Příběh druhé desky Mateřské.com Automatka začíná křtem 9.11. od 19,30 v pražském Café V lese.

6 producentů
Na desce se hudebně podílelo 6 producentů: Jiří Burian (Kapitán Demo), Aleš Hyvnar (Al-Yaman), Honza Horáček (Meky Žbirka), Djei Gogo (United Flavour), Tomato 22 a Kim Kanagom. Zahostoval na ní multitalentovaný beatboxer a moderátor Endru v roli indického rappera a Jiří Burian jako skoro trpělivý tatínek a specialista na sociální sítě.
Deska vychází 9.11. a k dispozici bude ve všech běžných prodejních sítích a kanálech, např. na Supraphononline.

Comments

comments

Vyhledat