Něco na té kolekci Nike Tech Pack je – jiného

foto Nike
foto Nike

Zběžný pohled na nejnovější Nike Tech Pack kolekci odhalí už předem známé (bundy a kalhoty, které zahřejou díky modernímu použití fleecu a vlny) a také pár novinek (kousky určené k vrstvení – podprsenky, crop topy, legíny a další). Vývoj oblíbených návrhů v kolekci je přikývnutím budoucnosti oděvního designu v Nike, kde se snoubí inovativnost a progresivní filozofie.

POSOUVAT STYL

„Co se týká oblečení, máme v Nike silnou vizi: vést odvětví směrem, kde inovace pomáhají atletům být lepší a posouvat hranice i styl,“ říká Kurt Parker, víceprezident designu oděvů v Nike. „Skrze nové technologie výroby a použití nových materiálů posouváme oděvní design kupředu – vše je navrženo s důrazem na pohyb a užitnost.“

foto Nike

VLNA PRO VŠECHNY OKOLNOSTI

Tentokrát designéři nakombinovali nový waffle úplet a vlněné funkční materiály. Ty vyvinuli v Nike Sport Research laboratoři v průběhu mnoha let mapováním pohybu světových atletů. Tento proces vedl k možnosti představit novou vylepšenou kolekci Nike Tech Pack pro jaro 2019. Je to pružnější a víceúčelový balíček, který nabízí oblečení pro cvičení v různých venkovních podmínkách.

foto Nike

Limitovaná edice kolekce Nike Tech Pack 2019 bude k dispozici od 20. prosince 2018.

 

Comments

comments

Vyhledat