Rejoicer poprvé v ČR? Ano, bude v Crossu!

foto: pořadatel akce
foto: pořadatel akce

Yuvi Havkin je rodilý Londýňan, který se v raném dětství přestěhoval do Tel-Avivu. Svou hudební kariéru odstartoval před více než desetiletím pod uměleckým jménem Rejoicer a má lví podíl na nové vlně progresivní elektroniky, která v posledních letech hýbe klubovou scénou v Izraeli. V klubu Cross vystoupí ve čtvrtek 31. ledna, podpoří ho Francois Svalis, Aid Kid a Isama Zing.

Do Prahy zamíří v rámci své zimní tour k aktuální desce Energy Dreams. Ještě před tím ale budou mít možnost vychutnat si naživo jeho do detailu propracované beaty i hudební fanoušci v Amsterdamu nebo Berlíně, po pražském koncertě ho ještě čeká Londýn a Brusel. Rejoicer pro toto turné připravil propracovanou audio-vizuální show společně s VJ Jengo.

Album Energy Dreams (label Stones Throw) odstartovalo masivní poslouchanost Rejoicera po světě. Instrumentální hip-hop tu naráží na klasické jazzové postupy, jindy zas na neřízenou psychedelii, která se postupně ztrácí v moři downtempových beatů. Není pochyb o tom, že produkce telavivského hudebníka do prostor pražského Crossu krásně zapadne. Na místě vystoupí i díky projektu New Wave Praha.

Ještě před hlavní hvězdou ale rozezní klub neméně nápaditý producent Francois Svalis. Ten patří k tomu nejčerstvějšímu, co nám místní elektronické luhy a háje servírují. Za svou krátkou hudební kariéru stačil obdržet Divokou kartu v pořadu Startér na Radiu Wave a odehrát nespočet koncertů po Evropě a v Číně.

Aby toho nebylo málo, celou tuhle krásu ještě podtrhne afterparty, kterou si vezmou na starost dvě zvučná jména z Československa. V DJ b2b setu se bok po boku představí pražský Aid Kid s bratislavským Isama Zing, což není nic jiného než boční projekt nadaného producenta Pjoni.

REJOICER (London / Tel-Aviv) ft. Jengo – CROSS CLUB / 31.1.2019, 20:00
Support: Francois Svalis, Aid Kid b2b Isama Zing
/Vstupenky//Událost/

Comments

comments

Vyhledat