Maggie Simpson má vlastní krátký film, podívejte se na něj teď hned

foto prima
foto prima

4. února přinese Prima COOL nejnovější epizody Simpsonových (30.série) a Teorie velkého třesku (12.série). Pokud jste nedočkaví, můžete si zatím zkrátit čekání a vychutnat si samostatný film Maggie Simpsonové na youtube.

Krátký film s názvem Simpsonovi: Maggie zasahuje byl (už v roce 2012) uveden v kinech v USA jako předkrm před snímkem Doba ledová 4: Země v pohybu. Jedná se o první krátkometrážní animovaný snímek společnosti FOX, který byl natočen podle televizního seriálu, navíc ve formátu 3D. Přestože byl nominován na Oscara v kategorii krátkých animovaných filmů, a kritici se nechali slyšet, že byl lepší než samotná Doba Ledová 4, povědomí o něm je v Evropě takřka nulové. Tvůrci se ale rozhodli, že toto dílo chtějí šířit mezi fanoušky žluté rodinky, a tak je tento snímek oficiálně volně dostupný na YouTube, a to pod původním názvem The Longest Daycare. V tomto kraťasu nejsou žádné dialogy. Hlavním a zároveň jediným komunikačním prostředkem malé Maggie je její již typický zvuk dudlíku, takže je tento snímek srozumitelný i bez překladu a tvůrci doufají, že si ho zamilují i lidé mimo USA.

Příběh pojednává o tom, jak se Maggie Simpsonová na den ocitne ve školce Ayn Rand Daycare Center, kde jí po řadě pochybných testů odloží do oddělení pro průměrně inteligentní. Místnost s názvem „Nothing special“ je pro Maggie utrpením. Je v ní jen pár mizerných hraček, které jsou navíc okousané od ostatních dětí, a hlavně se v ní nachází zlý Gerald. Maggie, která marně touží patřit do skupinky nadaných dětí, jejichž zázemí je plné stimulujících hraček, hudební výchovy a speciálních doplňků, naplní své poslání i tady. Před miminem Geraldem, který likviduje všechny motýly v okolí, ochraňuje osamělou kuklu, s níž naváže velice intenzivní vztah… Podaří se jí kuklu zachránit, aby se z ní mohl vylíhnout motýl?

 

Už trailer je slibný:)

A celý film můžete vidět právě teď tady:

 

Simpsonovi – 30.série
Od 4.2. každé pondělí ve 20.15 na Prima COOL
Info a zajímavosti k této řadě, nejlepší hlášky ze seriálu, fotky z dabingu, již hotový rozhovor s Martinem Dejdarem, fotky a bonusové materiály ze seriálu naleznete zde: https://we.tl/t-lKJ431OCyc
Mohu nabídnout ještě tato témata:
Proč jsou Simpsonovi žlutí?
Seznam všech hvězdných hostů v Simpsonových
Maggie ze Simpsonových má svůj vlastní film a je volně dostupný!
Přílišná korektnost Ameriky „zabila“ Apua ze Simpsonových
Nejdéle vysílaný komediálním seriálem, a zároveň nejdéle vysílaný animovaným seriál

Teorie velkého třesku – 12.série
Od 4.2. každé pondělí ve 20.45 na Prima COOL – Poslední série vůbec!
Info a zajímavosti k této řadě, nejlepší hlášky ze seriálu, fotky z dabingu, text a foto, jak si dabéři zkouší pokusy jako v Teorii velkého třesku + krátké rozhovory, fotky a bonusové materiály ze seriálu naleznete zde: https://we.tl/t-xCDOUsHjhm
Seznam témat, která mohu ještě nabídnout:
Máme fotku dabérů v pláštích, se zkumavkami atd, tak můžeme dát srovnávačku s tím, jak vypadají hlasy slavných vědců v reálu.
Počítali jsme to s dabéry, a ačkoli herci mají za jednu epizodu milion dolarů, dabéři mají v přepočtu na epizodu kolem 400 korun.
Máme fotky a rozhovory, jak si dabéři vyráběli svůj vlastní kondom a řeší jeho velikost atd.
Pak máme fotky, jak se jim kouří z pusy od kapalného dusíku, jak jim kapalným dusíkem polévají ruce atd…
Dědeček Nikoly Votočkové, která dabuje Amy, byl slavný chemik Emil Votoček, který zavedl české chemické názvosloví (ný, natý, itý….), učil na VŠCHT a napsal několik učebnic.
Dabéři se naučili, jak díky chemii zjistit, zda si koupili kvalitní suroviny – máme tedy skvělý návod pro Vaše čtenáře. V jogurtu testovali obsah škrobu, který reaguje s jodem v betadine (každý máme v lékárničce). Pokud je tedy přítomný škrob, pokapané místo v jogurtu zfialoví, a vy víte, že je jogurt nekvalitní a jogurtové kultury jsou nahrazeny cukry. Dále testovali med. Pokud se při nalití do studené vody skládá, tvoří takzvanou harmoniku, a nerozpouští se, pak je pravý.

Comments

comments

Vyhledat