Vyhrajte vstupy na Benjamina Damage

Máme pro vás soutěž o 2×2 volné vstupy do Roxy. Přijede tam Benjamin Damage.

Live techno Benjamina Damage v rámci nové klubovky Motif

Termín 14. 2. 2019

Z hlubin britského undergroundu přijíždí Benjamin Damage se svým živě hraným technem. Na začátku své kariéry zaujal Modeselektor, kteří mu poskytli útočiště na svém původním labelu 50 Weapons. Jeho debut Heliosphere označil Resident Advisor za návrat duše do chladného berlínského techna. Pravidelná účast na festivalech jako Sónar nebo Melt tak už nikoho nepřekvapí. V ROXY zahraje live 14. února v rámci nové klubové noci Motif. Předprodej v síti GoOut.

Ozvěna tracků Benjamina Damage se odráží jak na stěnách Berghainu, tak i mezi návštěvníky letních festivalů. Se svojí live show se vrací ke svým kořenům, kde kombinuje analog a digitál. Opuštěním laptopu dává posluchači ryzí živou elektronickou performance za použití fragmentů svých skladeb, kterým dává novou formu. Je jen otázkou, kolik materiálu ze svého nového alba, plánovaného na rok 2019 u labelu R&S, v ROXY použije.  

-EN-

Benjamin Damage is bringing bold techno to Prague. His roots lie firmly within the UK’s underground. Drawing from early rave to jungle to nineties house, Benjamin’s non-purist approach to techno produces an energy and emotion rarely found in modern electronic music. His early work caught the eye of Modeselektor, who quickly offered the project a home on their renowned label 50 Weapons. Benjamin’s releases teamed brutal indulgence with moments of atmospheric tension and tenderness, culminating in the release of his stunning debut solo album ‘Heliosphere’ in 2013. Hailed by critics as a return of soul and warmth to the cold industrial world of Berlin techno. Benjamin will perform at ROXY on the 14th of February within a brand new party concept Motif.

 

Událost:

Motif: Benjamin Damage (live) @ Roxy

14.2.2019, open 20:30

cena: 350 CZK + poplatky

cena NoD: 370 CZK

Vstupenky/Tickets:

FB Event: https://www.facebook.com/events/2244915002499515/

 

SOUTĚŽ:

SOUTĚŽ

Pořadatel koncertu vám věnuje 2×2  vstupenky na akci. Jak je vyhrát?

Odpovězte správně na naši soutěžní otázku a buďte mezi 2 nejrychlejšími!

Soutěžní otázka: Uveďte aspoň 2 labely, na kterých Benjamin damage vydával svoji hudbu.

 

Odpovědi posílejte mailem na souteze@protisedi.cz s předmětem Soutěž Benjamin Damage, soutěž končí 9.2. 2019 ve 13 hodin.

Autoři prvních 2 správných odpovědí vyhrají po 2 volných vstupech na vystoupení Benjamina Damage v Roxy.

Výherce budeme kontaktovat e-mailem.


Správce předkládá subjektům zpracování dat pro účely korespondence následující souhlas:

„1. Tímto udělujete odvolatelný souhlas Správci – firmě PROTIŠEDI s.r.o., SPIS. ZN. C 242760 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby zpracovávala tyto osobní údaje: 

  • ​e-mail 
  • jméno
  • příjmení

 

  1. Výše uvedené údaje je nutné zpracovat za účelem činnosti Správce, zejména zasílání informací o výhře a korespondenci o zaslání výhry. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.
  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. Osobní údaje nejsou předávány třetím osobám s výjimkou nutného předání jména výherc epořadateli akce, na kterou vyhrál výherce volný vstup.

5.​ Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

​ vzít souhlas kdykoliv zpět,

​ požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

​ požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

​ vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

​ požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

​ v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.“

 

Comments

comments

Vyhledat