Kolekce k 10. výročí značky Victoria Beckham konečně u nás

Victoria Beckham SS19
Victoria Beckham SS19

Kolekce pro letošní jaro/léto 2019 značky Victoria Beckham, která byla exkluzivně představena k desátému výročí značky na zářijovém týdnu módy v Londýně, je k dostání i u nás v v zastoupení multibrandového butiku The Store. Kromě linie RTW hlavní značky Victoria Beckham je v butiku k dispozici také mladší značka Victoria, Victoria Beckham, která nás svou kolekcí SS19 přenese do italských 60. let.

Kolekce SS19 je výjimečná, jelikož svou pozornost upírá, jak směrem dopředu na nadcházející trendy, tak i zpět. Do hloubky zkoumá identitu značky, která se po celých 10 let neustále vyvíjela. Kolekce, plná základních hodnot značky jako jsou: fluidita, mix mužských a ženských prvků, potisky a využití neobvyklých barev, dává na výběr každému. Nabízí úzké i široké kalhoty, sukně v midi i maxi délce a volné i upnuté střihy. Na modernosti a lehkosti přidávají exkluzivní materiály jako brokát a satén. Victoria Beckham kolekcí SS19 oslavuje jedinečnost každé ženy, což je patrné i rozmanitým výběrem modelek.

Victoria Beckham při představení kolekce SS19 na londýnském týdnu módy v září 2018 dodala: „Dnešní den je významným milníkem: desetileté výročí a první módní show značky v Londýně. Jsem skutečně šťastná, že tuto kolekci mohu oslavit doma.“

Proslulá značka Victoria Beckham i její mladší sestra značky Victoria, Victoria Beckham jsou k dostání v Praze. Od podzimu letošního roku se značka objevila na českém trhu v zastoupení exkluzivního multibrandového butiku THE STORE, který se nově otevřel na adrese Široká 15.

Comments

comments

Vyhledat