Přichází flyknitová verze nových Air Max 270

foto NIKE
foto NIKE

 

Oficiálně první model z řady Air Max navržený primárně pro volný čas právě přichází se svrškem Flyknit. Lehký, prodyšný a skvěle padnoucí materiál můžete nosit s i bez tkaniček a navíc ochladí v případě, kdy vaše nohy kvůli vzrůstající teplotě přicházejí „k varu“.

Když přišel čas nasadit na tento nový model svršek Flyknit, rozhodli se designéři zapojit několik vychytávek a pohrát si s designem tohoto jednoho kusu materiálu. Flyknit má nově rozvržené zóny, díky kterým je ještě vzdušnější než předtím. Protože je také znám svým skvěle padnoucím ponožkovým střihem, v podstatě už nepotřebujete tkaničky – Air Max 270 Flyknit můžete nosit s nimi i bez nich, i proto jsou očka opravdu nenápadná. Nad špičkou a směrem k patě je pak použit pevnější úplet, který poskytuje větší ochranu a výdrž.

 

Připomeňme si další klíčové prvky tohoto nezbytného kousku výbavy letošního léta. Tato nová ikona má podrážku z pěny s dvojí hustotou a nejvyšší vzduchovou jednotku na patě z řady Air Max vůbec (32 mm), díky čemuž absorbuje všechny nerovnosti. Tento model je typický svou 270stupňovou viditelnou vzduchovou bublinou Nike Air. Ačkoli jde o zcela novou siluetu, odkazuje tento prvek směrem k Nike Air Max 93 a svou inspiraci nezapře ani v modelu Nike Air Max 180.

 

 

Různé barevné varianty Air Max 270 i Air Max 270 Flyknit najdete v obchodech od 15. května, 7. a 21. června.

 

 

Comments

comments

Vyhledat