Stále více uživatelů trénuje po celém světě doma zdarma u lekcí CYBEROBICS

Photo by Form on Unsplash
Photo by Form on Unsplash

Virtuální tréninková platforma CYBEROBICS, partnerská značka JOHN REED Fitness, pokračuje v podpoře všech v domácí karanténě a po nedávném zpřístupnění aplikace zdarma i českým fanouškům pohybu přichází s další možností, jak si zpříjemnit dny doma. Ke stávajícím virtuálním kurzům totiž přibyly i LIVE lekce. Tyto LIVE lekce evokují pocit cvičení ve skupině, pocit společných workoutů, zároveň chtějí dlouhodobě motivovat.

CYBEROBICS je tak nyní zpřístupněna uživatelům na celém světě zcela zdarma. Z aktuálního celkového počtu přes 1.000.000 uživatelů trénuje každý den prostřednictvím CYBEROBICS okolo 250.000 lidí.

Od března nabízí JOHN REED kompletní nabídku tréninků své digitální partnerské značky CYBEROBICS v některých zemích zdarma. A posouvá se dál. „Lekce CYBEROBICS jsou nyní k dispozici zdarma ve všech zemích, ve kterých je aplikace dostupná. Koneckonců se dnes téměř všichni nacházejí v podobně obtížné situaci. CYBEROBICS chce aktivně pomoci všem, kteří musejí zůstat doma“, říká Petr Vávra, generální ředitel JOHN REED Fitness pro Českou republiku.

Více než 100 LIVE lekcí týdně

Každý den rozšiřuje CYBEROBICS nabídku a rozmanitost tréninků. K dnešnímu dni funguje již více než 100 LIVE workoutů týdně v anglické, německé a italské mutaci.  Plánují se rovněž LIVE lekce ve španělštině. Zejména díky LIVE kurzům mají lidé na celém světě větší motivaci se připojit ke cvičení v reálném čase, kdy jsou kurzy streamovány jak přes aplikaci na všech zařízeních, tak na webové stránce. Každý si najde to, co má rád:  SIXPACK posílí střed těla, SWEAT prověří, kam až jsi schopný zajít a RELAX uklidní.

Mezi Havají a Malibu – workouty na těch nejkrásnějších místech planety

Navíc je k dispozici dalších více než 100 virtuálních workoutů jako např. Booty Blast, Bodylicious nebo Get Loose, které byly všechny natočeny v rozlišení 4K. Uživatelé v nich zavítají třeba na Havaj, na pláž v Malibu nebo do národního parku Joshua Tree za vedení těch nejlepších trenérů. Díky tomu mohou všichni ti, kteří na celém světě trénují věrní mottu #ITrainAtHome, na okamžik uniknout z reality. 

Zůstat zdravý i doma mezi čtyřmi stěnami

Sport a trénink jsou důležitou součástí tělesného a duševního zdraví. Zlepšují nejen fyzickou kondici a přispívají k posílení imunity, ale pomáhají rovněž k dosažení psychické a fyzické rovnováhy obzvláště v těžkých časech. CYBEROBICS chce v tomto své uživatele podpořit a má pro každého z nich připravený ten správný workout.

 

Jak na to, pokud CYBEROBICS ještě nepoužíváte?

Mobilní verze:

  1. Stáhněte si aplikaci CYBEROBICS do svého mobilu
  2. Klikněte na Login a zaregistrujte se
  3. Zvolte si trénink dle úrovně, cíle
  4. Užívejte si VŠECHNY WORKOUTY ZDARMA

Desktop/ostatní verze:

  1. Běžte na https://www.cyberobics.com
  2. Klikněte na Login a zaregistrujte se
  3. Zvolte si trénink dle úrovně, cíle …
  4. Užívejte si VŠECHNY WORKOUTY ZDARMA

 

Zdarma a bez závazků pro všechny! Po ukončení služby nevznikají pro uživatele žádné platební povinnosti.

Další informace o Cyberobics naleznete na www.cyberobics.com.

Comments

comments

Vyhledat