Kung-fu Girlz pokřtí album

 

Pražsko-sedlčanští Kung-fu Girlz po více deseti letech působení na scéně vydávají první LP. Křest proběhne v pátek 4.9. na strahovské Sedmičce a vy se můžete těšit nejen na speciální set KFG (kteří odehrají poslední koncert v původní sestavě), ale i na zajímavé hosty a doprovodný program.

Deska vznikala téměř tři roky, celý proces nahrávání proběhl u Dana Šubrta z kapely The Drain a jeho černošickém studiu Megahit Lair, finálního masteru je ujal Amak Golden v Golden Hive Studios. Kapela se podle svých slov nechala při tvorbě inspirovat Guns´n´Roses v éře nahrávání Chinese Democracy a rozhodně nikam nespěchala. Výsledkem je průřez tvorbou Kung-fu Girlz za posledních 6 let. Jinak se můžete těšit na klasický mix Oi punku a 80´ hardcore. Prostě si představte, kdyby se Cockney Rejects potkali na divokym večírku s Circle Jerks a během vášnivý noci spolu zplodili potomka. A jelikož každá kapela prochází vývojem, tak poslední dobou se jim do tohohle rozháranýho mixu začali s trochou svojí melodiky montovat Leatherface. Jelikož KFG se považují za D.I.Y. kapelu, desku vydali sami bez pomoci labelů.

 

Tohle bude v mnoha ohledech speciální večer, proto se kapela rozhodla oprášit i nějaké starší songy z dob svých začátků. 

Jak bylo uvedeno výše, křest proběhne 4.9. na Sedmičce a spolu s KFG vystoupí HOPES (moderní hard core, představte si třeba mix Backtrack a Turnstile) a NONDESCRIPT (mladá krev ze Středního Povltaví, rozhodně si nenechte ujít). To ale není všechno, co si pro vás KFG připravili. Celá akce začne již v 17:00 a v prostoru před klubem proběhne vegan grilovačka, bude se čepovat craftbeer (speciálně uvařený pro tuto příležitost) a akustický set odehraje OiOi Piratoi. 

Nezapomeňte si do diáře napsat pátek 4.9., bude to nezapomenutelný!

Link na event: https://www.facebook.com/events/512078762839325

 

Comments

comments

Vyhledat