ATOMIC MOVIE CHALLENGE – soutěž o nejlepší krátké sci-fi filmy

ATOMIC MOVIE CHALLENGE
ATOMIC MOVIE CHALLENGE

Kdo by se někdy nezamyslel nad tím, jestli svět, jak jej známe, jednou skončí? Zda to bude úplný konec lidstva, nebo pro nás začne postapokalyptická doba? Všichni, kdo chtějí ztvárnit svoji představu světa po pádu dnešní civilizace, se mohou zúčastnit soutěže ATOMIC MOVIE CHALLENGE. Absolutní vítěz získá 30 000 Kč na tvorbu spotu pro značku Atomic, tři finálové snímky půjdou do kin. 

Soutěž proběhne ve třech kolech. Přesné tématické zadání, pravidla a parametry pro soutěžní snímky budou vyhlášeny 21. září 2020 na Facebooku @Atomiccz, kde také budou postupně zveřejněny snímky přihlášené do jednotlivých kol. Dát hlas svým favoritům bude moci kdokoliv prostřednictvím tlačítka “to se mi líbí”. Ve druhém a třetím kole bude výzvou pro soutěžící, aby volně navázali na vítězný snímek z předchozího kola. Po třetím kole proběhne hlasování o absolutního vítěze.

„Výslednou dvanáctiminutovou trilogii budeme od ledna 2021 promítat v kinech v Praze a dalších městech ČR v rámci Future Gate 2021. Těšíme se na zajímavé snímky a věříme, že jich bude spousta. Zapojit se může opravdu každý s fantazií a jakýmkoliv zařízením, které natáčí alespoň HD video,” říká Filip Schauer, ředitel festivalu Future Gate.

„Každý příběh má svoji energii a nás baví, když se příběhy a energie různých lidí propojují. Proto jsme hrdým partnerem sci-fi filmového festivalu Future Gate. Líbí se nám, jaké možnosti dává žánr sci-fi pro kreativní vyjádření vlastních myšlenek a představ. Proto jsme se rozhodli tuto kreativitu podpořit uspořádáním soutěže, jejíž absolutní vítěz od nás získá 30 000 korun na tvorbu sponzorského spotu Atomic pro příští ročník festivalu,“ doplňuje Maciej Kasprowicz, ředitel společnosti AtomicDrinks Central Europe.

Přesné téma soutěže, pravidla a postup pro přihlašování soutěžních snímků najdete od 21. září 2020 na Facebooku @Atomiccz

Comments

comments

Vyhledat