Tipy na dárky II.

Happy Socks
Happy Socks

Pokračujeme s pravidelnými tipy na Vánoce. Tady je druhý díl dárkových tipů.

 

Osvobozené divadlo 1929 – 1938

Kompletní zvuková historie Osvobozeného divadla obohacená o dosud nevydané nahrávky a archivní dokumenty. Vše je doplněno odbornými komentáři Vladimíra Justa a Petra Prajzlera. Jiří Voskovec, Jan Werich, Ježkův orchestr a vše, co stvořilo zázrak zvaný Osvobozené divadlo, vydává Supraphon.

Supraphon

 

Vitamíny a minerály Forever Daily

Pro dospělé je ideální doplněk stravy Forever Daily. Jde o silný denní multivitamin poskytující 100 % doporučené denní dávky základních vitamínů a biologicky dostupných minerálů a živin. Kombinuje 55 dokonale vyvážených živin včetně potřebných vitaminů a minerálů, které poskytují efektivnější absorpci a v případě minerálů se zaměřuje na specifické tělesné systémy.  Pokud se zaregistrujete na stránce, dostanete 15% slevu nejen na Forever Kids a Forever Daily, ale i všechny ostatní přípravky. www.studiodanah.cz

Forever Daily

 

Kávová edice Start

doubleshot zařadil do stálé nabídky úplně novou kávovou edici Start. V ní najdete vždy kávy, které chutnají tradičněji (po oříšcích, čokoládě nebo karamelu) a které si rozumí s běžným domácím vybavením. Start je zkrátka nejpohodlnější a nejuniverzálnější káva od doubleshotu a ideální start do světa výběrové kávy i vašeho rána.

doubleshot

 

Happy Socks vánoční kolekce

Ponožky k Vánocům prostě patří, s originálními dárkovými boxy od Happy Socks to ale nebude nuda. Happy Socks jsou známé nejen pro své cool designy, ze kterých srší vibe celého týmu, který za značkou stojí, ale i pro své kolaborace, které jsou pro některé skalní fanoušky sběratelskými skvosty. Při pohledu na dárková balení limitovaných edicí Rolling Stones, Beatles, Queen nebo aktuální kolaborace s Disney, kdy jsou ponožky součástí boxu ve tvaru VHS kazety, se není čemu divit. Kolekce Happy Socks Vánoce je nyní online a nakoupit tak lze z pohodlí domova.

Happy Socks

 

Spodní prádlo KINOKO

Česká značka Kinoko se díky legínám pro každý zadek dostala poměrně rychle do povědomí milovníků pohodlného sportovního oblečení. Od října rozšiřuje svůj sortiment a představuje novou kolekci spodního prádla, kde extra pohodlí hraje prim.

Kinoko

 

Dárkové poukazy Malování kreslení

Věnujte poukaz na výtvarné kurzy a workshopy. Platí na všechny semestrální kurzy a víkendové workshopy a jejich platnost je 1 rok! Můžete tedy poukaz zakoupit nyní a začít s výukou až v průběhu příštího roku. Poukazy se posílají v krásné dárkové krabičce.

Malování kreslení

Termosky a termohrnky

Termosky a termohrnky na pití i termonádoby na jídlo Alfi jsou nepostradatelnými pomocníky nejen v chladných měsících, kdy udržují obsah teplý – ale v létě zase díky nim horké sluneční paprsky nezahřejí studené nápoje či čerstvé saláty nebo mléčné výrobky… Jsou vyrobené z netoxických materiálů, dokonale těsnící a odolné vůči oděrům a nárazům. K dostání zde.

Termoska City Loop cool_termoo.cz

 

Šampon a kondicioner ve výhodném balíčku

Značka Kaaral nabízí výhodné akční balíčky, které ukrývají šampon (300 ml) a kondicioner (250 ml) – zaručují tak komplexní péči o vlasy, zároveň ušetříte 357 Kč a ještě získáte zdarma 100 ml šamponu a 75 ml kondicioneru. Pořídit je můžete pro různé typy vlasů. Koupíte zde.

Kaaral výhodný balíček Purify Hydra_viviane.cz

 

Předplatné Aerovodu

Předplatné Aerovodu je ideálním dárkem pro filmové fanoušky, který lze navíc pořídit pár kliky z pohodlí domova – odpadá tedy nutnost vyrážet do obchodu či čekat na kurýra. Po zakoupení předplatného na stránce daruj předplatné se kupujícímu vygeneruje voucher, který pak může obdarovanému poslat nebo vytisknout a předat fyzicky. Obdarovaný může předplatné okamžitě začít využívat – pro rodinnou vánoční pohodu je na Aerovodu nachystaná speciální kolekce vánočních snímků. V ní diváci najdou například ceněné pohádky (Hodinářův učeň, Přání k mání), animované snímky (Píseň moře, Lichožrouti, Mirai: Dívka z budoucnosti, Až na severní pól), rodinné filmy (Earth: Den na zázračné planetě, Planeta Česko) i oblíbené komedie (Tenkrát podruhé, Zelená kniha, Palm Springs, Divoké historky, Dokud nás svatba nerozdělí).

Palm Springs Photo by: Christopher Willard/Hulu

 

Obrazová monografie Jan Kaplický

Unikátní obrazovou monografii o životě a tvorbě Jana Kaplického připravil Ivan Margolius. Publikace Jan Kaplický mapuje životní osudy velikána světové architektury nejen prostřednictvím jeho děl, ale i vzpomínek jeho spolupracovníků a blízkých (např. Eva Jiřičná, Pavel Bobek a další). Obsáhlé dílo vzešlé ze spolupráce jeho manželky Elišky, přátel a Nadačního fondu Kaplicky Centre tak nabízí komplexní pohled na život, dílo i odkaz tohoto jedinečného umělce. Vstupte do ohromujícího příběhu moderní architektury, který se zhmotnil v jeho osobě.

Albatrosmedia.cz

 

Comments

comments

Vyhledat