Tipy na dárky VI. (aktualizujeme)

Bergsmith
Bergsmith

Přinášíme šestý díl dárkových tipů, do kterého jsme ještě přidali několik skvělých knížek.

Naše aktuální zkušenosti s eshopy praví, že kapacity přepravních služeb jsou plné až přečerpané, takže pokud chcete být v klidu a váš dárek není třeba virtuální voucher, radši moc neotálejte…

 

Dárkový poukaz na jazykový kurz

Podpořte své blízké na cestě za jejich sny. Lekce cizího jazyka mohou pomoci při budování potřebné sebejistoty a jejich výsledky dotáhnou k dokonalosti každý životopis. Voucher na skupinové nebo individuální lekce od jazykové školy Jipka sklidí úspěch u příslušníků všech generací a jazykových úrovní.

Dárkový poukaz můžete věnovat v jakékoliv hodnotě a nechat tak obdarovaného zvolit si svůj ideální kurz. Máte-li ve svém okolí nerozlučný pár či rovnou dvojčata, zbystřete. Jeden voucher dokáže dělat radost hned dvakrát! Individuální lekce totiž mohou za jednu cenu pobírat až dva studenti. A nezapomeňte při letošním obdarovávání ani na sebe. Do role druhého studenta se bez problému můžete pasovat vy sami.

jipka

 

Dárkový poukaz Rachot Production

K dostání jsou vouchery Rachotu v hodnotě 500,- Kč a 1000,- Kč. Můžete je použít jako dárkové poukazy, které lze uplatnit v předprodeji GoOutu na jakoukoliv akci Rachotu.

 

Rozevírací kulma

Chcete-li udělat radost ženě či kamarádce, která touží po perfektních loknách jako od profesionálního kadeřníka, obdarujte ji novou rozevíratelnou kulmou na vlasy BaByliss Paris C112E.

Potěší při každé příležitosti – pod stromečkem, na svatého Valentýna nebo prostě jen tak. Vždyť dokonalý účes touží mít každá žena po celý rok. Vyčarovat okouzlující účes plný loken během chvilky je pro rozevíratelnou kulmu BaByliss Paris C112E naprostá hračka.

foto BaByliss

Kniha: Zažít Alpy

Kniha Zažít Alpy, výpravná, barevná a nekonvenční knížka, která se pohybuje na pomezí žánrů cestopisu, publicistiky a kuchařky. Její autorka cestovala 6 let po všech koutech Alp, povídala si s místními obyvateli, objevovala nedotčenou přírodu a navštěvovala ikonické chaty. Z většiny návštěv si odnesla i místní vyhlášený recept, který si podle knihy může čtenář uvařit. Ten, kdo má rád cestování po vlastní ose, příběhy míst a dobré jídlo, si rozhodně přijde na své.

Kniha: Novodobí dobrodruzi

Novodobí dobrodruzi, jedinečná a inspirující  knížka, která vás posune za hranici vaší komfortní zóny v teple u kamen. Budete mít chuť vypnout telefon, vypojit Netflix, sbalit batoh, obout pohorky a vydat se po vlastní ose třeba na druhý konec světa. Tahle publikace vypráví příběhy lidí, kteří to udělali, rozhodli se začít znovu, v divočině, udržitelně a ekologicky. Zjistíte, že uživit se můžete i jinak, než na židli v korporátu.

Kniha: Bylinková terapie

Naučte se využívat léčivou sílu bylin tak, jak to uměli naši předci. V knize se dozvíte, kdy, kde a jak je sbírat a jak z nich vytvořit léčivé elixíry. Základní recepty na tinktury, masti, sirupy a odvary, přehled léčivých bylin a jejich účinků a také povídaní o tom, jak je staří Slované využívali při různých magických obřadech v průběhu roku. Autorka vlastní obchod s bylinkami, vede úspěšné víkendové i celoroční kurzy bylinkaření a provozuje bylinkovou dílnu. Všechny recepty (mnohdy zapomenuté a velmi originální) má vyzkoušené a ověřené.

Chytrý televizor

Chytrý televizor: Sencor SLE 55US600TCS s úhlopříčkou 139 cm je vybaven všemi typy tunerů DVT-T/T2/C/S/S2. Dokáže tedy přijímat signál z jakéhokoliv zdroje, a to i v kvalitě vysokého rozlišení UHD, které je například na BluRay discích. S předinstalovanou aplikací NETFLIX můžete sledovat tolik filmů a pořadů, kolik jen chcete, kdykoli budete chtít a bez jediné reklamy. Pokud se budete chtít podívat na svá oblíbená videa na YouTube, stačí spustit předinstalovanou aplikaci. Samozřejmostí je i podpora hybridního vysílání HbbTV, kde najdete širokou škálu Vašich oblíbených pořadů a seriálů z archívů televizních stanic, které toto vysílání podporují. Chytrý televizor Sencor SLE 55US600TCS s úhlopříčkou 139 cm je dostupný na českém trhu za 8 999 Kč.

Sencor

 

 

24hodinová hydratační maska

Podzimní a zimní sezóna dokáže pleť pěkně zatížit, zejména pak ve městech. 24 hodinová hydratační maska 7th Heaven Anti-Pollution pomáhá pleť chránit proti působení znečištěného prostředí a poskytuje pokožce ochrannou bariéru. Směs aloe vera, oleje ze sladkých mandlí a arganového oleje je obohacena vitamínem E, která pleť doslova napumpuje vitamíny a dalšími antioxidanty. Zanechává ji viditelně zářivou, jemnou a zdravě vypadající. Cena je 65 Kč. Řadu masek 7th Heaven 24H Hydration pak doplňuje ještě maska pro citlivou pleť, maska s CBD olejem a hydratační maska po opalování. K dostání na https://www.pre-wo.cz/7th-Heaven

7th Heaven

 

Kniha Arcidiecézní muzeum Olomouc jako host Galerie a muzea litoměřické diecéze

Editorka: Helena Zápalková

Největší poklady olomouckého Arcidiecézního muzea od středověku až do počátku 19. století, a to napříč uměleckými druhy.

Počet stran: 143

Cena: 250,- Kč

Kniha Meditace o městě, krajině, umění. Olomouc 1919-1989

Text: Pavel Zatloukal

Anotace: Souhrnná publikace představující Olomouc z urbanistického hlediska z větší části promarněné možnosti velkoryse se po zániku pevnostního věnce vyrovnat se zástavbou předpolí staré Olomouce, z hlediska architektury pouze řídké nadprůměrné výkony, v památkové péči malá schopnost obnovit historické jádro, ve vztahu k přírodě a příměstské krajině opět řada zásadních pochybení. Ale na druhé straně množství pokusů naznačená omezení překročit.

Počet stran: 543

Cena: 790,- Kč

Knihy: Karel z Lichtensteinu-Castelcorna (1624-1695)

Olomoucký biskup a kníže střední Evropy.

Editor: Ondřej Jakubec

Život a dílo biskupa i jeho blízkých spolupracovníků, zejména jeho sběratelská činnost.

  1. svazek Karel z Lichtensteinu- Castelcorna (1624-1695). Místa biskupovy paměti.

Editoři: Rostislav Švácha, Martina Potůčková, Jiří Kroupa

Anotace: Příběhy staveb a objektů, na jejichž vzniku se biskup Karel z Lichtensteinu-Castelcorna přímo či nepřímo podílel.

2 svazky (395 s, 531s)

Cena celkem za oba díly: 1400,- Kč

Publikace obdržela cenu Gloria Musaealis jako nejlepší kniha roku 2019.

Hodinky české značky Bergsmith

Hodinky české značky Bergsmith motivují lidi k tomu, aby si vážili svého času a šli za svými cíli. Pánské hodinky Bergsmith Ace Venture vynikají elegantním minimalistickým designem. Čistý ciferník zobrazuje jen to potřebné a díky koženému řemínku, který je ručně vyrobený v České republice se jedná o originální dárek. Cena 3 590 Kč.

Dámské hodinky Bergsmith Aura se vyznačují elegantním minimalistickým designem v oblíbené rose gold barvě na nerezové oceli. Jednoduchý, přehledný ale zároveň výrazný ciferník doplňuje adekvátně široký jemně zpracovaný kovový řetízkový pásek. Hodinky Aura české značky Bergsmith jsou tak nadčasovým skvělým dárkem pro každou ženu. Cena 3 390 Kč

Bergsmith

 

 

Columbia Three Forks™ Black Dot Jacket

Columbia Three Forks™ Black Dot Jacket je prémiová zimní bunda, kterou oceníte ve městě i na horském treku. Je vybavena řadou technologií, jež zajistí, že bude v teple a suchu v jakémkoliv počasí. Voděodolná svrchní vrstva s tepelným magnetem – technologií Omni-Heat Black Dot – zachytne teplo slunečního záření a dvojitá vazba odrází vlhkost i déšť. Teplo uvnitř udržuje termoreflexní podšívka Omni-Heat 3D spolu se syntetickou izolační vrstvou Omni-Heat Thermarator, která je uzavřena do komor pomocí tepelných švů Heat-Seal. Díky tomu se nepohybuje, zůstává rovnoměrně rozložena a švy neproniká vítr, chlad ani vlhkost. Na rozdíl od přírodního peří si Omni-Heat Thermarator zachovává své vlastnosti i za extrémního mokra a je vyroben z recyklovaných materiálů. Vnitřní strečové panely dávají volnost pohybu a když bundu zrovna nenosíte, můžete ji sbalit do jedné z kapes. K dispozici je v pánském a dámském provedení.

Columbia

 

 

Náramek JK Jitka Kudláčková

JK Jitka Kudláčková představuje novou unisexovou kolekci moderních náramků, které jsou symbolem spojení, naděje i víry. Elegantní náramky tvoří komponenty ze 14 kt. bílého, žlutého či červeného zlata s motivy ze stávajících kolekcí – Trikolory inspirované spojením a barvami olympijských kruhů anebo z kolekce Láska, víra a naděje. Barevné šňůrky lze snadno uzpůsobit ruce a jejich barvy mají i další symboliku. Cena náramků je od 3250 Kč.
www.jk.cz

JK Jitka Kudláčková

 

 

Sorel Joan of Arctic Next Lite Strap Puffy

Jakmile jednou obujete boty značky Sorel, nedáte na ně dopustit. Vynikají vysokou kvalitou, funkčností, pohodlím i stylovým designem. Dámské boty Sorel Joan of Arctic Next Lite Strap Puffy jsou zateplené voděodolné sněhule s neklouzavou podrážkou a neotřelým městským sneakers lookem. Pod stromečkem potěší každou ženu i dívku. Je k dispozici v různých barvách vč. metalické stříbrné za 4 399 Kč.

SOREL

 

 

Gramofon Pro-Ject Debut Carbon Evo

Možná máte dojem, že současná popularita gramofonů a vinylových desek je taková „hipsterská“ záležitost. Opravdoví milovníci zvuku na ně však nikdy nezanevřeli. „Entry levelu“ gramofonů česko-rakouské značky Pro-Ject Debut Carbon se za 20 let jejich existence prodalo na milion kusů. Současná verze Evo nabízí např. vylepšený systém zavěšení motoru nebo elektronické řízení rychlosti otáček. Cena se pohybuje od 13 000 Kč a dělá tak z nich skvělým dárkem pro všechny milovníky vinylů. Prodává je showroom VOIX Premium Audio, Dušní 3, Praha 1. www.voix.cz

Voix

 

Jeseníky pod stromeček

Letošní podivný rok vrcholí neobvyklými přípravami na vánoční svátky – nebudou trhy ani zpěvy. Většina kontaktů probíhá virtuálně, přesto to jde i lokálně. Značka JESENÍKY originální produkt spustila kampaň Jeseníky pod stromeček. Cílem je podpořit jedinečné výrobky, služby a zážitky, které vznikají právě v Jeseníkách. Výrobky či vouchery, které takto lze koupit a nechat doručit do výdejny se postupně představují ve skupině na Facebooku nazvané Jeseníky pod stromeček. V současné době logo fialového zvonku nese osm desítek výrobků, více než dvě desítky poskytovatelů stravovacích a ubytovacích služeb a zhruba dvacítka jedinečných zážitků.

foto: archiv MAS Horní Pomoraví

 

 

Sněžnice 226 Start TSL

Sněžnice 226 Start TSL jsou určeny hlavně pro příležitostné vyznavače zimní turistiky a začátečníky. Díky své jednoduchosti, odolnosti a dobrému záběru si je hned oblíbíte. Konstrukce umožňuje snadnou chůzi a lze je využít v různých sněhových podmínkách. Vázání lze snadno a rychle nastavit a upravit i v rukavicích. Protože dokážou pohlcovat nežádoucí zvuky a otřesy, chůze v nich je pohodlná a tichá. Součástí balení je i praktická taška. Na výběr jsou růžové nebo modré. Koupíte je na www.4camping.cz za doporučenou cenu 2 990 Kč (dámské) a 3 090 Kč (pánské).

www.4camping.cz

 

Fotografický kurz

Máte doma někoho, kdo rád fotí, ale není se svými fotkami úplně spokojený? Máme pro vás tip – pošlete ho na unikátní kurz focení, kde se bude moct přiučit trikům a fíglům od profesio-nálního fotografa a vítěze Czech Press Photo Jana Rybáře. Tento kurz probíhá nepřetržitě už 9 let a je jedinečný tím, že je veskrze praktický. Jan Rybář naučí během jednoho dne, tedy šesti intenzivních hodin, účastníky kurzu „tajným trikům“ a ukáže jim osvědčené postupy při profe-sionálním fotografování, a to v romantickém prostředí pražské náplavky a okolních parků. „Pro ty, kdo to na kurz nestíhají, je k dispozici nový web iFotografování.cz, kde si můžete v klidu zhlédnout spoustu návodných videí od toho, jak vybrat fotoaparát, jak ho nastavit a ovládat, až po velký návod plný praktických rad, jak skutečně skvěle fotit,“ vzkazuje Jan Rybář, vítěz Czech Press Photo a šéfredaktor webu www.Fotoguru.cz.

www.fotoguru.cz

 

 

Comments

comments

Vyhledat