Bageterie Boulevard nabízí karty

Do Vánoc zbývá pár dní a vy nemáte pořád nakoupené všechny dárky? Bageterie Boulevard vám s tím pomůže. Milovníkům dobrého jídla můžete letos nadělit dárkovou kartu v hodnotě 100 korun a je jen na vás, kolika kartami své blízké obdarujete. Kartu lze využít ve všech pobočkách Bageterie Boulevard na nákup kompletního sortimentu z konceptu exprès gourmet, který spojuje nejkvalitnější evropskou gastronomii, připravovanou výhradně z čerstvých regionálních surovin, a rychlost, která stačí tempu dnešní doby.

 

Obdarovaní si tak díky dárkové kartě budou moci vychutnat třeba jídla z řady Balanced calories, jakoukoli z baget, snídaně, saláty, Dánské chef menu připravené skandinávským šéfkuchařem Larsem Sjöstrandem, limitovanou edici zapečené bagety Teriyaki kuře kuchaře Chrise Chu, kterou vytvořil v rámci pořadu Mall.tv Šéfové na cestách, nebo zcela novou řadu horkých nápojů, které potěší vaše chuťové buňky a podpoří imunitu.

 

Dárkovou kartu pořídíte na jakékoliv pobočce nebo si ji můžete nechat dovézt domů přes rozvozovou službu BB Domů, která funguje ve všech městech, kde má Bageterie Boulevard své pobočky. Objednávat z pohodlí domova můžete každý den kdykoliv od 7:00 do 21:00 na bbdomu.cz.

Comments

comments

Vyhledat