Tipy na dárky VIII.

Poslední díl dárkových tipů. Tak šťastné a veselé.

 

Pouzdro TACTICAL Velvet Smoothie pro Apple AirPods

Pro majitele sluchátek Apple AirPods Pro představuje ideální řešení pouzdro TACTICAL. Spolehlivě je ochrání před poškrábáním, prachem, nárazy a dalšími okolními vlivy. Pouzdro vyniká minimalistickým designem i extrémně nízkou hmotností. Je vyrobené z kvalitního, na dotek příjemného silikonu a nabízí snadný přístup k nabíjecímu konektoru.

Tactical

 

Kniha Jiří Brdečka – Kreslené vtipy

„Slečno, možná mám špatný vkus, ale vy se mi hrozně líbíte…“ Jak vymyslet něco směšného, když člověku stojí za zády podezíravá a nebezpečná nacistická cenzura? Na tuto otázku odpovídá kniha Jiří Brdečka – Kreslené vtipy, sbírka autorových absurdně humorných ilustrací ze světa šosáků, kovbojů a bájných bytostí pro časopisy vydavatelství Melantrich. Letos na Štědrý den by se scenárista, režisér, kreslíř a publicista Jiří Brdečka dožil 103. narozenin, knížka je tak „narozeninově-vánočním“ dárkem pro všechny obdivovatele jedné z nejvýraznějších osobností českého filmu, mj. autora či spolutvůrce scénářů ke snímkům Limonádový Joe, Adéla ještě nevečeřela, Tajemství hradu v Karpatech nebo Císařův pekař a Pekařův císař. Rodinné nakladatelství Limonádový Joe knihu vydává jako absurdní dávku humoru do těžkých časů pandemie.

 

 

Vánoční poukazy do Divadla NoD

Dárkové poukazy do Divadla NoD potěší hned dvakrát! Vděčný ti bude zaručeně nejen obdarovaný, ale také herec, osvětlovač, režisér, dramaturg, inspicient, produkční, PRista .. prostě „neužitečný vyžírky, co by teď měly radši pracovat v lese nebo v dolech“.

Poukaz do Divadla NoD platí na všechna naše představení a lze ho uplatnit do 30. 6. 2021. Zároveň poukaz platí jako SLEVA 20 % na konzumaci v kavárně NoD. Poukaz zakoupíte jednoduše online přes GoOut.cz: https://bit.ly/NoD_poukaz2020

 

Dárkový voucher do vršovického Kina Pilotů

Krásný dárek k Vánocům je dárkový voucher do vršovického Kina Pilotů. Voucher se kupují přímo v kině v následujících časech:

  • všední dny 17 – 20
  • víkendy 15 – 20

V případě že by se doba otevření změnila, stačí napsat na mail kina: kinopilotu@mimesis.cz V nabídce je nový voucher pro rezervaci sálu C (až 16 diváků) na film vlastního výběru z aktuální nabídky kina.

Dále lze koupit již ověření klasiky:

–  vstupenka pro 1 osobu

–  vstupenka pro 2 osoby

–  vstupenka pro 2 + láhev Prosecca

Platnost voucherů začíná až po znovuotevření Kina Pilotů.

 

 

Kávovar na kapsle

Šikovný kávovar na kapsle, se kterým si hravě připravíte espresso či lungo během pár vteřin. Díky malým rozměrům je ideálním pomocníkem do domácnosti, malých kanceláří či hotelových pokojů. Vyrobeno v Itálii.

Edelikatesy

 

Elektrický kráječ Berkel Red Line 200

Elektrický kráječ Berkel Red Line 200. Jedná se o menší elektrický kráječ na šunku a salámky od firmy Berkel. určený především do domácností Velikost krájecího kotouče je 200 mm. Integrovaná brusná jednotka zaručuje optimální ostrost nářezáku a tím o přesný řez. Všechny komponenty, které přicházejí do kontaktu s jamonem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Kráječ Berkel zaručuje, že budete krájet fantasticky tenké plátky a že vám kráječ vydrží mnoho let. Kryt čepele nože je vhodný pro potravinářský průmysl a je snadno odnímatelný. Čisté a designové tvary nářezáku umožňují jeho efektivní a rychlé čištění.

Edelikatesy

 

Jamon Serrano Gran Reserva ve stojánku

Jamon Serrano Gran Reserva ve stojánku a s nožem v dárkovém balení. Španělská sušená šunka, která pochází z těch nejlepších kusů prasat. Má ideální množství a složení tuku, které přímo ovlivňuje šťavnatost, vůni i strukturu této jedinečné pochoutky. Zraje nejméně 20 měsíců. Způsob zrání i kvalitní chov zaručují neopakovatelnou šťavnatou chuť jamonu, která není narušena přilišnou slaností běžnou u některých jiných sušených šunek.

Edelikatesy

 

 

Jan Novák, Jaromír 99: Čáslavská

První komiksové zpracování příběhu gymnastky Věry Čáslavské je v libretu Jana Nováka brutálně otevřené, v obrázcích Jaromíra 99 plakátově přímé. Čtenáře zavede do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti. Vydalo Argo.

 

 

Brašnářství Tlustý designová podložka

Elegantní podložka pod klávesnici z dílny Brašnářství Tlustý je k dostání v 16 barevných odstínech a několika rozměrech, takže ji lze přizpůsobit jakémukoliv pracovnímu prostředí a snadno sladit s interiérem firmy, domu či pracovny. Samozřejmostí je i výroba podložky na míru podle individuálního přání zákazníka.

Brašnářství Tlustý

 

 

Limitovaná edice kávy maragogype

Unikátní velkozrnná káva maragogype ve dvou různých zpracováních a chutích, to je tip na vánoční dárek od české pražírny doubleshot. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo ocení výběrovou kávu, tak tento dárek je sázka na jistotu. Tak zajímavou kávu nejspíš ještě neochutnal. Navíc je zabalená tak krásně, že ji obdarovanému rozhodně nemusíte balit.

Doubleshot

 

 

Comments

comments

Vyhledat