Umělkyně Yvone Baalbaki vítá rozvolnění výstavou

 

Yvone Baalbaki je výtvarnice, která studovala hned ve třech zemích: U nás na Umprum, v Maastrichtu a v Kuvajtu. Má za sebou řadu skupinových výstav a několik sólových. Ta dalkší se chystá už na 23. června, kdy její díla uvidíme v Eco Art Salonu Oway v Praze na Francouzské.

 

Věnuje se hned několika výtvarným disciplínám, ať už doma v Praze, kde žije se svými dvěma dětmi, nebo na cestách, které si oblíbila, ať už jde o evropské země, nebo třeba Srí Lanku. V zahraničí i tvořila – je třeba autorkou grafického designu materiálů pro pekingskou operu. 

Tvoří obaly desek, pastelové ilustrace i reklamní grafiku, ale také maluje olejovými barvami. V nich nejvíc vynikne její vize a výrazná energie.

 

Výstava Unlocked v salonu OWAY je oslavou rozvolnění. Výtvarnice oslavuje to, že končí období, kdy byli zavřené podniky jako je salon, a zároveň jsme byli omezení všichni. I proto je klíčový obraz výstavy, který vidíme i na pozvánce, odrazem historie, konkrétně stavby Zdi v Berlíně.

 

Yvone Baalbaki

Unlocked! 

Eco Art Salon Oway

Praha 2, Francouzská 17

Vernisáž 23.6.21

 

www.ecoorganicbeauty.cz 

www.oway.it

www.baalbaki.eu

https://www.instagram.com/oway_organicwayczech/

 

ECOart SALON OWAY je nezávislý multifunkční prostor, který spojuje krásu těla, ducha a mysli. Kadeřnický, kosmetický a masérský salón s holistickým přístupem, kde se můžete dále vzdělávat na seminářích a workshopech, potkávat se na cvičení jógy, nebo na přehlídkách a vernisážích s talentovanými umělci. 

Dodržujeme ekologické zásady a dbáme na obecně prospěšný a udržitelný přístup k naší zemi. Organická profesionální kosmetika založená na biodynamických přístupech a systému vycházející také z japonské medicíny. Nabízí širokou škálu vlasových přípravků určených pro pravidelnou péči, hair spa, barvící a zesvětlovací systém, permanentní rovnání nebo ondulování vlasů, stylingové přípravky i péči o tělo a domácnost. 

Na pražských Vinohradech otevřel první ECO SALON OWAY České republice již před 9ti lety a stel se místem, kde vás ošetří holistickou kosmetikou OWAY a kde si můžete vyzkoušet produkty osobně.

 

Comments

comments

Vyhledat