Levi’s bude mít na United Islands Co-Creation Lab

foto: Levi's
foto: Levi's

Osobitost se cení a můžete ji předvést i na svém oblečení. A Levi’s® si cení těch, kteří si džíny a džísky upravují po svém. Denim je jako nepomalované plátno a záleží jen na vás, jak jej pojmete. Pokud si netroufáte sami, můžete se stavit v naší LEVI’S® CO-CREATION LAB na festivale UNITED ISLANDS, kde si budete moci upravit své oblíbené kousky za pomoci různých technik. Prostě WE ARE ALL COLLABORATORS!

Kromě skvělých a kreativních mistrů krejčích z našich pražských Levi’s® Tailor Shopů, tam bude kouzlit výtvarnice Andrea Žabka Klváčková, nebo fandové na sítotisk ze studia Sítodílna. Budeme přešívat, vyšívat, děrovat a třepit, záplatovat, našívat korálky, stužky nebo třásně, malovat, tisknout… Můžete se stát módním návrhářem a vytvořit si něco jedinečného. Tak se podívejte do skříně, jestli tam nenajdete vhodný levisový kousek, který by stál za nový cool vzhled. Pokud nic nenajdete, nezoufejte a stavte se v některém z pražských Levi’s® Storů, například v Palladiu nebo na Václavském náměstí 10.

LEVI’S® CO-CREATION LAB – UNITED ISLAND OF PRAGUE

Karlínské náměstí – dětské hřiště (nalevo před kostelem)

22. a 23. 6. 2018 – 16-21 hodin

Pár tipů na personalizace:

Džíska – je nezbytnou součástí šatníku více než 50 let. Můžete si třeba pohrát s jejími proporcemi: zkrátit délku a vytvořit si svůj unikátní střih. Pokud vyrážíte do teplých krajin, ustřihněte rukávy a staňte se rebelem bez příčiny. Na záda můžete aplikovat kontrastní materiál, vyšít či namalovat obrázek nebo svůj statement. Kovbojský styl džísce dodají třásně, rockový kovové cvočky, elegantní zase perličky a kamínky.

(Staré) džíny – denim stárne do krásy. Čím víc jej nosíte, tím víc vaše oblíbené kousky odrážejí vaši osobnost. Džíny můžete zúžit nebo ustřihnout na kraťasy. Na léto jsou ideální zkrácené délky odhalující kotníky, nebo vyzkoušejte asymetrickou délku – přední část nohavice zkraťte a zadní nechte delší. Spodní okraje můžete roztřepit. Když dole po vnější straně nohavice rozpáráte, máte hned rozevláté zvonáče. Na džíny se hodí záplaty, nášivky a výšivky nebo roztřepení na kolenou a kolem kapes, které jim dodá originální a autentický vzhled.

Comments

comments

Vyhledat