Pražský CrossClub přivítá 13. listopadu již 6. ročník festivalu HorrorCon

Letos se na oblíbeném pražském festivalu můžete těšit na opravdu početnou návštěvu horrory píšících autorů. Křtu se dočkají hned 4 tituly. Jedním z nich bude České temno, dosud největší kniha z edice HorrorCon. I tentokrát vznikla ve spolupráci s nakladatelstvím Golden Dog a podílelo se na ní celkem 17 autorů (mj. Pavel Renčín, Petr Boček, Honza Vojtíšek, Otomar Dvořák, Kristina Haidingerová, Miroslav Pech nebo Svatopluk Doseděl). Jednotlivé horrorové povídky vznikaly v průběhu téměř dvaceti let.

 

Vedle toho si nenechte ujít ani křest zajímavého bizzaro románu Petra Bočka s názvem Hřbitov trpaslíků, Veroniku Fiedlerovou a její Pozdravy za záhrobí, Ludmilu Svozilovou s Achernarem nebo znalce horrorů Martina Jirouška. Vzácným hostem se stane i Otomar Dvořák. Přítomni budou nakladatelé Golden Dog, Carcosa a Medusa.

 

Z neliterárního programu bychom rádi vypíchli vzrušující show maskéra Pavla Slaughtera Jelínka, promítání nejvydařenějších fotografií tajemných míst Urbex&Stories nebo Dark party DJ Demiho.

 

Chybět nebude ani slavnostní vyhlášení literární soutěže O krvavý brk, tombola nebo CreepyBox.

 

Již potřetí se HorrorCon uskuteční ve stylových prostorách CrossClubu v pražských Holešovicích. Začátek je naplánován už na dopolední hodiny. Každý správný fanoušek horroru ve všech jeho podobách by na této akci rozhodně neměl chybět.

 

A to nejlepší nakonec. Vstup na celou akci je zdarma.

 

Další informace o festivalu naleznete ve Facebookové události nebo na stránkách Horrorcon.cz

 

Odkazy:

 

https://www.facebook.com/events/245564497493425?active_tab=about

 

https://horrorcon.cz/

 

Comments

comments

Vyhledat