Vans x BAPE opět spolupracují – streetová kolekce je tu

Vans x BAPE
Vans x BAPE

Značka Vans, originální značka obuvi a oděvů pro akční sporty, je hrdá na to, že se může opět spojit s BAPE®, legendárními japonskými průkopníky v oblasti streetového oblečení, a uvést už druhou společnou kolekci. Pojí nás společné kořeny ve streetové kultuře a sebevyjádření a nyní tenhle odkaz oživujeme spojením ikonických identit. Tohle spojení se představuje v podobě kolekce oblečení a obuvi, která nabízí nová pojetí klasických modelů.

 

BAPE® přináší světu japonský streetový styl už od roku 1993. Společnost BAPE®, založená v módním tavicím kotli Šibuja v Tokiu, začala vyrábět limitované edice běžeckých triček, které měly kořeny ve streetové módě a kontrakultuře. Značka BAPE® je dnes celosvětovým hráčem na poli streetové módy a proslavila se svými charakteristickými maskovacími vzory a ztělesněním kreativity prostřednictvím postoje a designu.

Součástí kolekce je remasterovaná verze dvou nejznámějších modelů obuvi Vans: Sk8-Hi a Old Skool. Vyšší Sk8-Hi 38 DX vyniká kombinací barev v páru. Tato spolupráce znamená manifest stylu, který dokazují nespárované barvy s vlastním vzorem ABC Camo. Model Old Skool 36 DX, který v klasické řadě Vans nesmí chybět, má svršek z jednoduchého semišového plátna a nezaměnitelný maskáč ABC Camo značky BAPE®.

 

Základní kolekci spojují dvě trička v limitované edici: decentní černý a bílý model s logem a výrazným vyobrazením modelu Vans x BAPE® Sk8-Hi. Je to oslava dvou pilířů streetové scény, které se spojily v jeden.

 

 

Limitovaná základní kolekce Vans x BAPE® bude v prodeji od 26. února. Kolekce bude k dostání výhradně u vybraných prodejců  Vans a BAPE® a na webu Vans.eu. Pro více informací a seznam prodejních míst navštivte The Drop List, kalendář nejexkluzivnějších limitovaných produktů od Vans.

 

Comments

comments

Vyhledat