ISO.POETISM přichází na Zalando

Značka ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN, vítěz Zalando Sustainability Award, přichází na Zalando. Vítězná kolekce pro sezónu podzim/zima 2022, která se vyznačuje inovativními technikami barvení, je nyní dostání ve všech zemích, kde Zalando působí.

Zalando, přední evropská online platforma pro módu a životní styl, s radostí oznámilo, že značka ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN získala v únoru letošního roku Cenu udržitelnosti – Zalando Sustainability Award AW22. Vítězná kolekce zaujala porotu svým pokrokovým myšlením v oblasti udržitelných řešení, včetně inovativních technik barvení a závazku recyklovat, kdykoli je to možné.

Kolekce 13 kousků, která byla poprvé představena během kodaňského týdne módy, bude k dispozici zákazníkům Zalanda na všech 25 trzích. Kolekce AW22 s názvem „The Echoes which we Remain“ je poctou koloběhu života a všem krásným okamžikům, které prožíváme. Inspirací pro tuto dojemnou kolekci byla Nielsenovi jeho osobní ztráta. Je to připomínka pro nás všechny, abychom se chopili každého okamžiku, a co je důležitější, abychom si byli navzájem ozvěnou, když někdo opustí tento svět.

Značka ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN se stala vítězem soutěže Zalando Sustainability Award a jako taková vytvoří ve spolupráci se Zalandem exkluzivní kolekci, která bude i nadále využívat udržitelnější designová řešení v oblasti materiálů, výrobních procesů, technologických řešení a sledovatelnosti. Kolekce bude uvedena na trh v roce 2023

Comments

comments

Vyhledat