Lush přináší limitovanou edici koupelových bomb Stranger Things

Nešálí vás zrak, vidíte správně. Společnost Lush uvedla na trh limitovanou edici koupelových bomb Stranger Things!

Koupelové duo The Hellfire Club (15 liber za sadu) je k dostání exkluzivně na webových stránkách Lush ve Velké Británii a Severní Americe.  Fanoušci si mohou pořídit dvě limitované ručně vyráběné koupelové bomby, které připomínají nejoblíbenější motivy poslední sezóny. Navíc v balení naleznete dvě sběratelské hrací karty kompatibilní s hrou Dungeons and Dragons.

„Byli jsme ohromeni popularitou čtvrté série Stranger Things, takže jsme z této spolupráce velmi nadšeni a jsme přesvědčeni, že si ji diváci zamilují stejně jako my. Jako vynálezci koupelových bomb chceme, aby tato spolupráce byla relaxační koupelí plnou zábavy a překvapení. Pokud zažíváte nevídané věci, nebojte se s nimi vykoupat!“

Melody Mortonon, ředitelka kreativních konceptů, Lush

The Rift
Koupelová bomba

The Rift je půlnočně černá bomba do koupele, pod jejímž popraskaným povrchem plápolá červenooranžový oheň. Její vůně je kořeněná a hřejivá a po vložení do vody praská, třepotá se a víří.


D8
Koupelová bomba

Vhoďte D8 do horké vody a naplňte vanu dvěma barvami, zatímco mátové víry zostří vaši mysl
a charakter. Koupelová bomba voní oblíbenou vůní Lush Intergalactic.


Součástí koupelového dua HFC jsou i dvě limitované hrací karty  navržené zaměstnanci Lush, kteří sami milují hru Dungeons and Dragons.

Comments

comments

Vyhledat