Podcast Láska mapuje vztahy, lásky a seznamování napříč všemi generacemi

Podcástová série Láska přináší přes rozhovory od pamětníků až po současnou generaci, různé příběhy o lásce a seznamování od 50.let 20.stol, až po současnost. 

„Tento podcast, jsem se rozhodla vytvořit, protože jsem již od dětství měla ráda příběhy o seznamování a láskách. Vždy mě bavilo od mé babičky poslouchat to, jak se seznámila s mým dědeček a od mé maminky, zase jak se seznámila se mým otce,“ říká autorka projektu Iveta Nebesařová a dodává:“ Každý z nás máme v sobě nějaký příběh lásky od partnerské, mateřské až po sebelásku. A právě na příbězích „obyčejných“ lidí jsem chtěla ukázat různé podoby lásky či seznamování. A možná dát třeba i naději někomu, kdo má pocit, že láska se mu vyhýbá, protože ta může přijít v každém věku a v různých formách.  Zároveň bych pak chtěla ukázat i různé podoby lásky napříč generacemi a sexuálními preferencemi.“

Podcast vytvořila pro YouRadio Talk Iveta Nebesařová ve zvukové spolupráci studia NAPA Records. Premiéra prvního dílu je 10. ledna 2023.

V podcastu Láska uslyšíte například o životních osudech paní Jany (93), která bude vzpomínat na to, jak se seznámila se svým manželem letcem RAF i na její pozdější život a seznamování po smrti svého chotě. Se svým příběhem lásky se svěří i manželský pár: Přemysl (97) a paní Alenky (93), pro které je společná láska tím nejdůležitějším pojítkem v jejich krásném vztahu. Pohled mladých lidí nám zase ukáže, jestli se dá najít láska na Tinderu a sociálních sítí. Podcast Láska přinese také příběh pana Františka, který musel během socializmu tajit svoji sexualitu a díky tomu, se mu nikdy nepodařilo najít tu pravou lásku, jakou hledal.

Sledujte na www.podcastlaska.cz

Comments

comments

Vyhledat