Promyšlený a praktický dárek potěší každou maminku

Den matek je ideální příležitost, jak vyjádřit uznání a vděčnost nejdůležitější ženě v životě. Můžete jí potěšit sentimentální památkou nebo praktickým dárkem, po kterém už dlouho touží. 

Když je jídlo vášeň

Pro milovnici vaření je jako dělaná nová AKU řada, která v kuchyni nebude omezovat. Už žádné otravné dráty, nedostatek zásuvek a věčně zamotané kabely. S tyčovým mixérem SHB 9000WH se stane královnou kuchyně. Minimalistický vzhled v bílém provedení s prvky růžové z něj dělají ideální doplněk. Součástí balení je navíc i praktický držák na kuchyňskou linku, kam si snadno uschováte mixér, nástavce i nabíječku.  

AKU řada SENCOR však nabízí i sekáček SCB 9000WH a ruční šlehač 9000WH. Stačí mamince jen vybrat, který je ten nejlepší. Nebo rovnou všechny?

Každý pořídíte za 1 499 Kč. 

 

Aby byla ještě krásnější

Krásné vlasy za každé situace jsou snem ne jedné ženy. Koukněte se doma, zda mamince náhodou nechybí kulma nebo žehlička na vlasy. 

Lokny nebo vlny nebudou problém s horkovzdušnou kulmou SHS 0910GD. Ta má dva vyměnitelné nástavce, dva stupně rychlosti i teploty a je obohacená o keratin. Takže vlasy nebudou ničené.  Zároveň jí lze bez nástavců použít jako fén. Pořídíte za 799 Kč. 

O rovné vlasy se pak postará žehlička na vlasy SHI 5600GD se čtrnácti nastavitelnými teplotami a třemi nástavci pro dosažení dokonalého účesu. Mezi nimi i speciální nástavec na nanášení argonového oleje během žehlení. Pořídíte za 1 199 Kč.

StriVectin Super-B Barrier Strengthening oil anti-age olej s vitaminem B3

Vyživující anti-age olej s prebiotiky a vitaminem B3. Unikátní dvojí účinek – obsahuje jedinečný prebiotický komplex, který obnovuje přirozený mikrobiom pokožky a současně mírní viditelné známky stárnutí. Dodává jas, navrací rovnováhu a zlepšuje stav suché, matné a podrážděné pokožky. Lehké a nemastné složení neucpává póry.

Cena: 1690 Kč   www.aurio.cz

Scotch & Soda I AM EDP 60ml pro ženy

Dámská parfémovaná voda I AM nabízí osobitou vůni pro každou ženu, která se nebojí projevit. Ovocné tóny jablka s melounem doplňuje růže a uzavírá hřejivý kašmír se santalovým dřevem. Jedinečnou vůni sestavila pro amsterodamskou značku Scotch & Soda světoznámá parfumérka Courtière. 

Cena: 1290 Kč na  www.aurio.cz

Rodial Glass Powder

Vyhlazující a rozjasňující pudr luxusní značky Rodial pro dokonale hladkou a sjednocenou pleť s průhledným leskem – tzv. efektem glass skin. Lehoučká sypká textura obsahuje jemné mikropigmenty, které odráží světlo dopadající na pleť. Pudr viditelně zjemňuje póry, zmírňuje barevné nedokonalosti a dodává bezchybně svěží vzhled. 

Cena: 936 Kč na  www.aurio.cz 

 

Bears with Benefits vitamíny pro svěží a čistou pleť se zinkem

Gumoví medvídci pro svěží a čistou pleť se zinkem. Vysoce koncentrovaný komplex vitaminů zlepšuje kondici pleti se sklonem k podráždění, vyrážkám a akné. Konopný olej napomáhá rychlejšímu hojení a současně dodává pleti zářivý vzhled. Zinek udržuje normální stav pokožky. Příjemná pomerančová chuť i složení je vhodné i pro vegany.

Cena: 649 Kč  www.aurio.cz 

La Pinzette – pinzeta s LED světlem a zrcátkem

Praktická pinzeta z nerezové oceli s šikmým hrotem a LED světlem je navržena pro dokonalé odstranění chloupků obočí nebo i třísky. Dokáže perfektně osvětlit epilovanou oblast. Obdélníkové zrcátko je součástí praktického pouzdra pinzety, která nesmí chybět v žádné kosmetické výbavě či kabelce. 

Cena: 399 Kč www.aurio.cz 

Tekutý životabudič 

Pokud vaše maminka začíná každé ráno s pořádnou dávkou kofeinu, jistě ocení automatický kávovar SES 9200CH. Espresso, latté či jakékoliv další na jedno zmáčknutí tlačítka na LED displeji. Stačí vybrat jednu z pěti hrubostí a výborný šálek kávy je na světě! Jelikož je stroj jen 18 cm široký, vejde se do každé kuchyně. Zakoupíte za 8 999 Kč.

Čas sama pro sebe

Každá máma někdy potřebuje alespoň chvilku vypnout a nic neřešit. V tomto případě však nedoporučujeme dávat nohy nahoru, ale položit je do perličkové lázně, která jí uleví a bude jako znovuzrozená. Masážní vanička na nohy SFM 3720 je dokonalým dárkem pro každou vytíženou ženu. Nejenže stimuluje prokrvení pokožky, ale zlepšuje i krevní oběh, uvolňuje svalstvo, a hlavně regeneruje pokaždé, když je potřeba. Zelená varianta za 999 Kč, fialová za 899 Kč. 

 

 

 

Wellness a relax v Mariánských Lázních

Relaxační wellness a beauty pobyt v hotelu Ensana Nové Lázně v Mariánských Lázních nabízí  prvotřídní služby a odpočinek v malebném prostředí okolní přírody, které pohladí na těle i duši každou maminku. Exkluzivní balíček Ensana zahrnuje ubytování s polopenzí na min. tři noci, neomezený vstup do historických Římských lázní se třemi bazény, vířivkou, saunou, sanariem, Kneippovou lázní a odpočívárnou. V ceně balíčku jsou i tři relaxační omlazující procedury – minerální koupel s přírodním CO2 a solí z Mrtvého moře, masáž teplým olejem ze svíčky a parafínové ošetření rukou. Dále pak i volný vstup do Aqua wellness centra v hotelu Hvězda. Vybrat pobyt na míru můžete na www.ensanahotels.com a darovat ho v podobě voucheru. 

Dárky pro aktivní milovnice pohybu v přírodě

Nový turistický model bot Columbia Facet 75 Mid OutDry kombinuje inovativní technologie značky Columbia s hbitostí a výkonem sportovní obuvi. Zároveň nabízí nadčasový trendy design „sneakersky“. Boty Columbia Facet 75 poskytují vynikající trakci a podporu na nerovném měnícím se terénu. Díky podrážce Adapt Trax pro výjimečnou přilnavost na mokru i za sucha se budou jejich majitelky cítit vždy na jakékoliv stezce jistě jako horský kamzík. Columbia OutDry™ membrána poskytuje zcela voděodolnou a prodyšnou konstrukci. Boty disponují i odpružením pro maximální komfort při chůzi v přírodě i městě. Kotníčkové boty Columbia Facet 75 Mid OutDry stojí 3 899 Kč.

Bunda Columbia Mazama Trail Shell je vyrobena z pružného nylonu a vybavena novou Omni-Tech 3D membránou, díky níž je voděodolná a zároveň vysoce prodyšná. Tato vrstvená membrána ochrání před vodou i větrem a vnitřní strana bundy je díky ní měkká a příjemná na přímý dotek s pokožkou. Bunda má plně podlepené švy, nastavitelnou kapuci, zip s voděodolným PU zátěrem a praktické větrací otvory pod pažemi. Nastavitelné rukávy a úprava ve spodním lemu umožňují přizpůsobit bundu postavě. Bunda je vyrobena bez použití PFC.  Cena: 5 999 Kč.

Hudební zážitek pro milovnice legendární skupiny Queen

Divadelní koncert Queen Relived by Queenie české kapely Queenie, která se v oblasti tribute band řadí ke světové špičce a vystupovala i na narozeninové oslavě britské královny Alžběty, předvede 18. a 19. května od 20:00 v pražské O2 areně svoji velkolepou koncertní show. Queen Relived by Queenie, vzdává hold legendární skupině Queen. Během koncertu zaznějí největší hity i méně známé písně legendární kapely doprovázené impozantní světelnou a multimediální show. Queenie tak divákům nabídnou nezapomenutelný zážitek a show světové úrovni. Vystoupení Queenie stojí na perfektní souhře a špičkovém hudebním umu všech pěti členů kapely, hlavní hvězdou je stejně jako u jejich britského předobrazu zpěvák. Frontman kapely, Michael Kluch, zvládá i nejtěžší polohy Mercuryho hlasové akrobatiky a zjevem i pohybem dává vzpomenout na frontmana Queen v nejlepších letech. Vstupenky na je možné zakoupit v sítích Ticketmaster a Ticketportal

 

Comments

comments

Vyhledat