Michael Kováčik představí autorskou přehlídku

Slovenský návrhář Michael Kováčik představí v Praze 17. října autorskou přehlídku na sezónu SS25 s názvem TIMELESS FUNCTIONAL CONSTRUCTION.

 

Co o akci říkají organizátoři? „Jak již jméno napovídá, bude se jednat o střihově a technicky propracovaný soubor modelů, které jsou pro jeho klienty a příznivce nositelné po celý den. Koncept novodobé uniformy unisexového charakteru se s každou prezentovanou sezónou vyvíjí a relevantně reflektuje potřeby společnosti. Díky vytříbenému stylu prezentujeme nám i okolí nejlepší verzi sami sebe a mnohé na denní bázi inspirujeme. Michael aktivně pozdvihuje naše každodenní oblékání a dbá na propracování a kombinovatelnost s ohledem na koncového zákazníka.“

 

Značka MICHAEL KOVACIK se spojila se stylistkou Márií Kohútik,  která se počínaje kolekcí T.F.C. stává její ART DIREKTORKOU. Modely budou prezentovány tvářemi modelingové agentury PURE MODEL MANAGEMENT.

 

Kolekce je vyrobena v Česku a na Slovensku. Materiálům vévodí denim, ale objevuje se i hedvábí a také kožené tašky, taktéž šité v Česku. Autorská módní přehlídka se uskuteční v prostorách holešovického KOLEKTORU.



Comments

comments

Vyhledat