COS má novou limitku

COSxPittiUomo Soma Grey / foto COS
COSxPittiUomo Soma Grey / foto COS

Londýnská značka COS představuje limitovanou kolekci Soma, která obsahuje 17 nadčasových, nezbytných kousků pánského šatníku. a bude celosvětově uvedena 6. září online na cosstores.com. Jednotlivé modely jsou inspirovány každodenním pohybem, a proto byla kolekce představena netradičně pomocí choreografie hvězdného britského choreografa Waynea McGregora a jeho tanečníků.

Soma vyjadřuje nás přístup k designu a pojetí pánské módy. Zkoumá organické spojení a fyzickou plynulost mezi oděvem a každodenním pohybem nositele. Velmi se těšíme na uvedení kolekce online, které budou doprovázet i krátká videa z tanečního ztvárnění na Pitti Uomo ve Florencii.’ říká Karin Gustafsson, kreativní ředitelka COS.

Soma vyjadřuje klíčovou estetiku a hodnoty značky COS díky využití tradičních metod a nových technik k vytvoření kolekce, jejímž cílem je dlouhodobá relevance. Christophe Copin, hlavní návrhář pánských oděvů v COS, vysvětluje, že „Vytvořit skutečně nadčasové oděvy není pouze o designu, ale také o kvalitě. V COS věnujeme hodně pozornosti výběru materiálů a zkoumáme každý sebemenší detail, aby byl navržen s ohledem na funkčnost a pohyb nositele.“

Prohlédněte si kolekci a video a vyberte si nejlepší kusy, které si můžete zakoupit již pozítří na www.cosstores.com:

 

Comments

comments

Vyhledat