Leden ve Starbucks patří rostlinám

Nový rok přináší nové začátky. Vyzkoušejte i vy něco nového a ochutnejte ve Starbucks speciality připravené z rostlinných surovin. Zimní nabídka je jich plná!

Potraviny rostlinného původu jsou příznivé z hlediska uhlíkové stopy a dopadu na životní prostředí. Je tu Veganuary, měsíc věnovaný rostlinným specialitám a zdraví naší planety.

Rostlinné alternativy mléka tentokrát přicházejí v mimořádně atraktivní podobě ovesného latté, které si můžete dopřát v několika variantách. Strawberry & Vanilla Oat Latte kombinuje kávu se ovocnou chutí jahod, jemnými tóny vanilky a bohatou porcí sametové pěny s růžovým jahodovým toppingem. Nastartuje váš den pořádnou dávkou svěžesti! Zajímavé je i Dark Cocoa & Orange Latte, rafinované prolnutí bohatých tónů tmavé čokolády a pikantního pomeranče, ozdobené lahodnou pěnou a čokoládovo-pomerančovým toppingem.

Základem všech variant je světle pražená káva Starbucks Blonde Roast s přirozeně sladkým nádechem a něžnými citrusovými tóny. Právě tato káva vytváří dokonalou harmonii s jemnou chutí ovesného nápoje. A proč zrovna oves? Ze všech alternativ mléka má nejneutrálnější chuť, která nesoupeří s chutí kávy a je proto nejvhodnějším doplňkem teplých i studených kávových nápojů. Ze všech alternativ je zároveň nejšetrnější k životnímu prostředí, ať už jde o pěstování či zpracování.

Comments

comments

Vyhledat