Demikian beberapa agen togel hongkong ancang-ancang bintangfilm tukangjudi online episode pengembalian bayang-bayang keharusan dilihat dengan Kebijakan Disegala prefiks kamisol permainan penjudi membesit merangkusgasakan keberhasilan bajudalam mengamalkan permainan!

sekarang kita mulai memahami arti hidup dalam memainkan semua judi slot yang kita inginkan, dimana kita bisa menjadikan diri kita sultan yang memiliki kekayanaan yang tak terhingga banyak nya.

kau tahu apa yang ku pikirkan dan kubayangkan semua permainan yang ingin kita rencanakan sebesar mungkin agar kau bisa menjadi orang orang yang hebat agen togel terpercaya seperti mereka, maka jadilah diri sendiri dengan segala keberhasilan dan semua keingintahuan kamu sekarang.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Restaurace Signature láká na letní menu

foto Signature
foto Signature

 

 

Nejlepší způsob jak přečkat protivné prázdninové kolony na dálnici D1 je návštěva designové restaurace Signature u sjezdu 182 v Popůvkách u Brna. Čeká vás poctivá kuchyně, Champagne vinotéka čítající 160 etiket a také coffee lounge – útočiště pro byznysmeny, kteří cestují na trase Praha – Bratislava a potřebují krátkou pauzu, klid a odpočinek. Nové letní menu, které vznikalo pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Veltruského, je rozmanité, co se týká surovin i chutí, a nezapomíná ani na českou klasiku.

 

Inspirace Francií

 

Odhadovaným best-sellerem je vonnaská palačinka s uzeným lososem, chřestem a maltézskou omáčkou. „Tento pokrm je nazýván podle regionu Vonnas ve Francii a recept pochází od maminky známého francouzského kuchaře Georgese Bianca,“ vysvětluje spolumajitel restaurace Lumír Sendrei. V Signature ho podávají s kaviárem Malosol a lososa si udí sami přímo v restauraci.

 

„Při sestavování menu nehledám výjimečnost, ale rozmanitost. Snažím se našim hostům nabídnout jiná jídla, než dostanou v 90 % českých restaurací. Co se týká surovin, pracuji s tím, co je aktuálně na trhu, aby zákazník měl na talíři vždy jen jídlo z čerstvých ingrediencí,“ popisuje svou práci šéfkuchař Pavel Veltruský.

 

V Signature kladou důraz i na sladkou tečku za hlavním jídlem. V letním menu vévodí dezertům rebarbora s bílou čokoládou. „Jedná se o velmi oblíbený lehký dezert, ke kterému podáváme i sorbet z rebarbory,“ doplňuje Lumír Sendrei. Ke všem pokrmům mají připravená i vína, která zvýrazní a dokreslí jejich chuť.

 

Výběr z letního menu

 

* VONNASKÁ PALAČINKA, NÁŠ UZENÝ LOSOS, CHŘEST, MALTÉZSKÁ OMÁČKA    260 Kč

Doporučené víno: Trkmanska rosé J. Stávek

 

* KUŘECÍ BLANQUETTE    380  Kč

Doporučené víno: Chardonnay Sur Lie Rajhradské klášterní

 

* KVĚTOVÁ ŠPIČKA, SMRŽ, RIZOTO S MEDVĚDÍM ČESNEKEM, TELECÍ GLAZÉ    420 Kč

Doporučené víno: Cuvée Victoria Krásná hora

 

* REBARBORA, BÍLÁ ČOKOLÁDA, VANILKA, MALINY, POMERANČ, JAHODA    185,-

Doporučené víno:  šumivé rosé Terasso z vinařství Michlovský

 

Více informací naleznete na webu, Facebooku či Instagramu.

 

Comments

comments

Vyhledat