Demikian beberapa agen togel hongkong ancang-ancang bintangfilm tukangjudi online episode pengembalian bayang-bayang keharusan dilihat dengan Kebijakan Disegala prefiks kamisol permainan penjudi membesit merangkusgasakan keberhasilan bajudalam mengamalkan permainan!

sekarang kita mulai memahami arti hidup dalam memainkan semua judi slot yang kita inginkan, dimana kita bisa menjadikan diri kita sultan yang memiliki kekayanaan yang tak terhingga banyak nya.

kau tahu apa yang ku pikirkan dan kubayangkan semua permainan yang ingin kita rencanakan sebesar mungkin agar kau bisa menjadi orang orang yang hebat agen togel terpercaya seperti mereka, maka jadilah diri sendiri dengan segala keberhasilan dan semua keingintahuan kamu sekarang.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Venerologická poradna: kapavka a chlamýdie

Photo by Matheus Kohler on Unsplash
Photo by Matheus Kohler on Unsplash

Venerolog MUDr. Procházka odpovídá na další dotazy našich čtenářů v naší anonymní venerologické poradně.

Otázka:

Dobrý den, 28.7. jsem měl nechráněný vzájemný orální sex (později zjištěno, že dotyčná je více promiskuitní). Pak 2.8. u mě započal čirý výtok z močové trubice, kdy jsem oslovil praktického lékaře, který mi předepsal Azytromycin 3x500mg. Hned 3.8. jsem navštívil urologa, který mi po masáži prostaty provedl stěry z močové trubice na kapavku a chlamýdie a rovněž odběr krve. Napsal mi další Azytromycin, kdy tedy bylo schéma 6 dní tableta-3 dny pauza-3 dny tableta. Výsledky pak přišly. Krev v pořádku. Moč kultivace bez nálezu. Stěry na kapavku a chlamýdie metodou PCR negativní-tak prý snad z prochladnutí. Samořejmě při čekání na výsledky započaly stresy a začal jsem hubnout a dostal jsem i průjem, kdy mě započal trápit i hemeroid (řešeno čípky a Detralexem). Fyziologicky mám trochu více vyklenutou levou stranu ohanbí, ale tato se malinko zvětšila (viz foto) a cítím v ní jako by šplouchání vycházející od střev. Ale vyklenutí strany ohanbí nad normál není stálé, ale mění se v průběhu dne. Asi před 14 dny se mi na pravé paži vytvořila malá vyrážka, která se po vymáčknutí divně shojila (viz foto). A asi před týdnem mě začalo na pohmat bolet okolí levé bradavky, které již je téměř v pořádku. ….Takže jsem to neřešil s tím, že se nic neděje. Pak jsem si přečetl pár článků o pohlavních chorobách a začly stresy nanovo. Nálezy v ústní dutině nepozoruji, jen malé bíle tečky na vnitřní straně jen na bočních stranách tváří pod úrovní dolních zubů (viz foto-snad fyziologické) a na vnitřní pravé straně „nějaký útvar“ (viz foto) u nějž si nejsem jist, zda tam už nebyl-je v oblasti zubu nahrazeného korunkou. Z obav jsem si dělal po 69 dnech dnech od rizika samotest na Syfilis – vyšel negativně. Samotest na kapavku také negativní. Můj dotaz zní, zda se může jednat o příznaky syfilis. Žádný šankr jsem nezpozoroval. Možná jsem paranoidní. Dotyčná mě po nastínění mých problémů i dnes ujišťovala, že žádný problém nemá.

Děkuji za Vaši brzkou odpověď a jednotlivé zhodnocení mnou popsaných a nafocených problémů, zda by se mohlo jednat o syfilis.

Odpověď:

Dobrý den mladý pane,
těch komentářů k Vašemu případu mám více.Za prvé: vyšetření metodou PCR na kapavku a chlamýdie je signifikantní, t.j.- objektivní nejdříve 12 či spíše 14dní od rizikového styku. Za druhé: pro vzájemný orální sex by jste se měl podrobit výtěru z krku na tyto choroby, také vyšetření metodou PCR. Před vyšetřením si nesmíte čistit zuby a musíte být na lačno. Za třetí: nález na ohanbí, na paži i v dutině ústní dle fotografie zle těžko hodnotit, ale nemyslím si, že by šlo o symptom pohlavní choroby. Za čtvrté: vyšetření protilátek na syfilis má 100% objektivitu až 3 měsíce od rizika, neboť inkubační doba této choroby je takto dlouhá. Za páté: neveřte domácím samotestům. Za šesté: a to nejdůležitější na konec, myslím, že máte zbytečné obavy, kapavka by se nejspíše nevyléčila Azitromycinem a syfilis v populaci heterosexuálek není až tak častý, o HIV ani nemluvím. Přesto pro jistotu si skočte na spádovou venerologii, nechte si podle všech pravidel provést všechny a vyšetření, aby jste měl klid.

 

Otázka:

Dobrý den pane doktore, v pátek jsem jela autobusem a musela jsem jít v autobuse na malou. Bohužel autobus houpnul a já se dotkla WC stehny a pak i moje spodní prádlo. Bohužel jsem se pak neměla možnost osprchovat a byla v tom celý den. 2 dny potom mě začalo svědit a pálit přirození. Dnes tedy 4 dny potom mi byla diagnostikována mykóza. Na WC přede mnou cca 5 minut byla jedna slečna. Je možné že bych se nakazila na WC kapavkou nebo syfilis? Je možné, že by to takhle v začátku lékař nepoznal? Ještě podotknu, že nemám dělohu, ani děložní čípek. Děkuji

Odpověď:

 Dobrý den mladá paní,
chci Vás nejdříve uklidnit. Ze záchodového prkénka nelze chytit pohlavní chorobu, to je prostě vzhledem k fyzikálním a chemickým vlastnostem kmenů pohlavních nemocí prostě nemožné. Mykózu pochvy si můžete způsobit spíš nevhodný spodním prádlem, které je neprodyšné nebo sezením delší dobu na kožené sedačce autobusu, která nesaje pot. Takže se opravdu nebojte nákazy, to že jste po hysterektomii v tom nehraje roli.

 

 

MUDr. Přemysl Procházka odpovídá na vaše dotazy průběžně. Otázky zasílejte na: protisedi@protisedi.cz – vždy s předmětem PORADNA VENEROLOGIE. 

Neuvádějte žádné osobní údaje(!), nejlepší je anonymní e-mail.

Comments

comments

Vyhledat