Inspirace na Instagramu: Zdravá krása

Pod sledovaným hashtagem se vám na Instagramu zobrazí příspěvky v podstatě od kohokoliv. Vybrala jsem ty účty a hashtagy, které s radostí sleduju já, protože mě každý den skutečně inspirují.

Zajímáte-li se o oblast tzv. „zelené krásy“, doporučuji sledovat hashtagy: #greenbeauty #naturalbeauty #organicbeauty #organicskincare #consciousbeauty a #prirodnikosmetika. Níže uvádím několik top instagramových účtů z celého světa:

Jena Covello
https://www.instagram.com/jenacovello/

https://www.instagram.com/p/Bp7h7gBnQGb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Zakladatelka americké nezávislé green beauty značky Agent Nateur, studovala kosmetiku ve Francii, je velkou aktivistkou ohledně pesticidů v jídle a zabývá se hodně výživou a kvalitními doplňky stravy a dělí se denně o svou cestu za zdravím. Postuje doporučení pro různé typy pleti, vyjadřuje se ke složení stravy, svým followerům pravidelně radí s pleťovými problémy. Je hodně aktivní a striktní, propaguje tak zvanou autoimunitní dietu a neskutečně si hlídá sama sebe z hlediska dostatku všech potřebných vitaminů a živin v krvi.

Hollie Azzopardi

https://www.instagram.com/p/Bpgf7a1gu7J/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/hollie_azzopardi/

Krásná ženská koučka s plnými rty z australského Sydney, sděluje skrze svůj instagramový účet všechny své vzestupy i pády, je veselá a zdravě sebevědomá, avšak nebojí se do detailů věnovat i svým úzkostem či přijímání svého těla. Je naladěná na ezoteričtější vlnu a věnuje se především seberozvoji, ale žije zdravě a před nedávnou cestou do Evropy se například věnovala několik dní tipům na boj s pásmovou nemocí a nekomfortem při dlouhých letech pomocí doplňků stravy a kosmetiky.

Jackie Michele Johnson

https://www.instagram.com/jackiemichelejohnson/

Herečka, zpěvačka, veganka a milovnice zvířat z texaského Dallasu má neuvěřitelný hlas, rozkošného psa, mluví doslova „jak jí zobák narost“ a uvádí svůj podcast @natchbeaut, kde zpovídá známé osobnosti z oblasti péče o sebe. Objevila jsme jí, když na Indie Beauty Expu v N. Y. na chvíli přebrala Instastories a opravdu s vtipem a chytrými poznámkami představovala některé nezávislé značky. Je to blogerka, takže dostává zdarma produkty, ale představuje je bez příkras, často v živém vysílání a nebojí se říct názor třeba i na jejich nezdravé složení.

Kimberly Vander

https://www.instagram.com/p/BqDmi3yAAUa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/vanderkimberly/

Žena hvězdy seriálu Dawsonův svět, Jamese Vandera, je na plný úvazek matkou 5 dětí včetně čerstvého miminka. Dobře se na ní kouká a dobře se poslouchá a se svými followery se dělí o názory na výživu dětí, zdravou péči o krásu, zařízení netoxické domácnosti a péči o ni, i o střípky ze svého náročného mateřského života v L. A.. Žije udržitelně, přináší tipy na konkrétní vyzkoušené produkty a není ve svých prohlášeních nijak agresivní nebo dogmatická. Určitě si čas s její rodinou budete užívat.

Osmia Organics

https://www.instagram.com/p/BqVKsptHLMm/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/osmiaorganics/

Instagramový účet této značky z amerického Colorada vede přímo majitelka, Dr. Sarah Villafranco, bývalá lékařka na pohotovosti, která se cca před osmi lety rozhodla svůj život obrátit tam, kde jí bude lépe. Má dvě dcery (15 a 11), manžela právníka a žije na úžasném místě v horách v domě ze slámy, s vlastní zahradou plnou zeleniny a nádhernými výhledy. Na Instagramu značky Osmia odhaluje trochu ze svého soukromí, ale velmi často se věnuje i odborným tématům, jako je periorální dermatitida a péče o ní, nebo představuje nové produkty své značky opravdu do hloubky včetně ingrediencí a jejich původu.

Kind of Stephen


https://www.instagram.com/kindofstephen/

Stephen Alain Ko je mým denním zdrojem inspirace. Jde o vývojáře a formulátora kosmetiky, který v médiích sleduje celý kosmetický průmysl a má přehled o všech novinkách. Jelikož kosmetice a jejímu složení skutečně rozumí, postuje občas cenné informace k péči o pleť a složení jednotlivých produktů. Díky jeho účtu budete mít neustálý přehled jak o značkách tzv. green beauty, tak o těch konvenčních.

Mitsuuko de Ak

https://www.instagram.com/p/Bob7rZ-BQVR/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/mitsuuko_de_ak/

Pokud vám angličtina nesedí, a přesto chcete být v obraze, co je nového na poli green beauty, sledujte blogerku Michaelu Deákovou. Svůj dříve psaný blog www.mitsuuko.cz občas aktualizuje dlouhým článkem na jednotné téma s doporučením všech ozkoušených produktů, na Instagramu je však téměř denně. Má dvě děti, bohaté zkušenosti s výrobou kvalitní kosmetiky, je upřímná a svou kosmetiku si kupuje sama. Objednává si produkty z e-shopů z celého světa, aby poznala jednotlivé značky, jejich složení a účinky a na Instagramu k tomuto tématu postuje už několik let opravdu podrobné recenze a doporučení. Má smíšenou pleť a její rady nejsou zaplacené žádnou značkou a jsou doslova k nezaplacení!


Chcete-li se inspirovat naživo, přijďte 30. 11. a 1. 12. do Showroomu koupelen Elements Ostrava, každý návštěvník dostane jako dárek vychytaný magazín, vstup je zdarma do nákupní zóny i na přednášky. Můžete vyrábět své krémy a balzámy na rty v kosmetické laboratoři, inspirovat se účesy od profesionálů, nechat se nalíčit či nalakovat si nehty přírodními produkty. Občerstvení zajistí Vřes Caffé z prajzské a páteční konferenci Žena+ doprovodí svými DJ sety Jana Kománková.

Comments

comments

Vyhledat