Rohlik.cz má i chléb z karlínské Esky

foto rohlik.cz
foto rohlik.cz

Karlínská pekárna Eska, patřící do řetězce Ambiente, ode dneška bude své vyhlášené chleby prodávat na Rohlik.cz. Následuje tak tři další oblíbená pekařství – Antonínovo pekařství, Merhautovo pekařství a Pekárnu Kabát – která už na Rohlíku své pečivo prodávají.

 

Zařadit do prodeje pečivo z Esky jsme se rozhodli poté, co nás na Rohlíku velmi příjemně překvapil velký zájem o výrobky z Antonínova pekařství. Hned první den jsme všechno pečivo vyprodali během pouhých dvou hodin. Od té doby denně vyprodáme všechny chleby, rohlíky i koláče. Minulý týden jsme proto zásoby chlebů navýšili, abychom lépe pokryli poptávku. Věříme, že chleba z Esky vyvolá obdobný ohlas,“ říká marketingový ředitel Rohlik.cz Rostislav Brzobohatý.

 

Chléb z pražské Esky je proslulý široko daleko. Vyrábí se ručně z třífázového kvasu, žitné a pšeničné mouky, vody a kmínu. Peče se v peci na bukovém dřevu, díky čemž má vláčnou střídku a do tmava vypečenou křupavou kůrku s nenapodobitelnou vůní ohně. Mouku na něj pekaři Esky kupují v bio mlýně PRO-BIO.

 

Chléb z Esky lze na Rohlik.cz koupit vždy od neděle do středy. Do skladu online supermarketu je distribuován čerstvý dvakrát denně, odtud ho vzápětí zákazníkovi dovezou až domů.

 

 www.rohlik.cz

 

Comments

comments

Vyhledat