Další novinky od Oway

foto Oway
foto Oway

2KADEŘNICTVÍ / KOSMETIKA / MASÁŽE / MANIKÚRA / PEDIKÚRA / BROW STYLING

EcoArt Salon OWAY nabízí služby, kde se snoubí krása těla, ducha a mysli. Máme pro vás několik aktualit ze salonu.

– KRÁSNÉ A ZDRAVÉ VLASY– 

Dopřejte si lázeň spolu s dámským & pánským střihem, foukanou a stylingem od kadeřnických odborníků na slovo vzatých. Nejen nevšední trendy střihy, které podtrhnou vaší osobitost a detail rysů, ale i milovníci klasických střihů, kteří jsou konzervativní si přijdou na své. Více informací a ceník naleznete ZDE.

 

Přemýšlíte nad změnou barevného odstínu vašich vlasů? Přemýšlíte jakým možným a nejšetrnějším způsobem je možné vlasové vlákno obarvit? Jste na správném místě! Využijte první vyživující barvící systém bez amoniaku s vysokým obsahem biodynamicky, organicky a fair-trade získaných aktivních bylin a olejů. 

 

OWAY Hcolor barvícího systému absolutně prozáří vlasy už během barvení, respektuje do hloubky strukturu vlasového vlákna. Neuvěřitelná škála barevných odstínů, 100% krytí šedivých a bílých vlasů, fixace barevných odstínů – díky mikropigmentům a rostlinným proteinům, ekologické a recyklovatelné obaly. Více informací a ceník naleznete ZDE.

 

 

Vyzkoušejte první vlasovou omlazující a regenerační barvící péči OWAY Hnectar s efektem vlasového liftingu. Dopřejte si regenerační bylinnou a olejovou péči inspirovanou „čistotou přírody“. Obsahuje: biodynamické přísady, organické složky, fyto – rostlinné přísady, vyspravující proteiny, fair-trade účinné látky.

Více informací a ceník naleznete ZDE.

 

Přáli by jste si zářivou blond, melír či světlejší barevný odstín, než máte doposud? Vyzkoušejte první šetrné zesvětlující melírovací máslo, které na základě másla Kukui obohacuje vlasové vlákno o vzácné oleje, které dodává vlasovému vláknu hebkost a lesk bez poškození a amoniaku. Více informací a ceník naleznete ZDE.

 

Barvící systém Hmelt je revolucí v barvícím systému značky OWAY, protože je založená na  rostlinných fair trade pigmentech, které zajistí jedinečný a vysněný odstín všech osobitých zákazníků. Hmelt umožňuje sebevyjádření  prostřednictvím jedinečné barvy až 9-ti odstínů. Více informací a ceník naleznete ZDE.

 

 

– KRÁSNÁ A ZDRAVÁ PLEŤ

Uvolňující rituál, odlíčení, peeling, úpravu obočí, regenerativní digitopresuru, dermální stimulaci-vyhlazování, lokální proti vláskovou masáž, dermální stimulace-lifting, pleťovou masku, masáž rukou, závěrečnou péči-sérum, pleťový krém nebo olej, oční krém, balzám na rty. 


V pleťovém ošetření FACE.SPA se využívají produkty z řady OWAY HEAD.SPA PREMIUM, které jsou nejen pro regeneraci vlasů a pokožky hlavy, ale také na obličej a celé tělo. Můžete si dopřát jemnou čistící exfoliaci s regenerací zároveň a to u nás v našem OWAY salonu v rámci holistic wellness procedur, ale zároveň následně pro domácí využití. Nechte se ošetřit například produktem OWAY SUBLIME PEELING BLEND, který je detoxikační a stimulační oplachová čistící směs pro vlasovou pokožku, obličej a tělo. Další produkt OWAY ALLURING OIL je olejem a elixírem v jednom pro hloubkovou výživu pokožky, tváře, dekoltu a vlasů. Více informací a ceník naleznete ZDE.

 

ECO ART SALON & SHOWROOM OWAY

Francouzská 17, Praha 2, 120 00

tel: 725 783 123

email: showroom@ecoorganicbeauty.cz

www.organic-way.cz

www.ecosalonoway.cz 

www.oway.it 

 

Organická vlasová a synergická tělová a pleťová kosmetika OWAY založená na biodynamických, ekologických a etických principech, která je na českém truhu k dostání již více než 5 let. Tato organická kosmetika díky svým výtažkům z bylin, které jsou plné vzácných vitamínů, minerálů, proteinů, enzymů a koenzymů, antioxidantů a esenciálních olejů ve své čisté a přirozené formě bez chemických zásahů si vysloužila označení „superpotrava“ a to nejen pro Vaše vlasy, ale i pleť.

Comments

comments

Vyhledat