TONI&GUY pečuje i o vousy

foto: TONI&GUY
foto: TONI&GUY

Značku TONI&GUY jistě znáte díky skvělým produktům určeným ke stylování dámských i pánských účesů. Nově se v jejich portfoliu objevuje řada Premium Quality Grooming, která je určena k péči o vousy. Pokud máte doma sexy vousáče, potěšte ho speciálním šampónem, čistící pěnou, vyživujícím olejem nebo balzámem!

TONI&GUY Nourishing Premium Beard Oil – vyživující olej, 30 ml
Tento olej je určen pro změkčení vousových chloupků, zvlhčení pokožky a usnadnění následné úpravy. Je obohacen o přírodní oleje a vitamín E. Stačí rozetřít 2-3 kapky mezi dlaněmi a nanést na vousy. Doporučená maloobchodní cena 319,90 Kč.

TONI&GUY Softening Premium Stubble Oil – změkčující olej, 30 ml
Další olej z této řady je vhodný pro delší strniště. Jemně zvlhčuje, hydratuje a uhlazuje. Aplikujte jej na suché vousy. Alternativně se dá použít také pro pohodlné oholení. Doporučená maloobchodní cena 319,90 Kč.

TONI&GUY Cleansing Beard Shampoo – šampón na vousy, 150 ml
TONI&GUY šampón na delší vousy je navržen tak, aby zabránil vysoušení vousových chloupků a pomohl udržet zdravý vzhled. Naneste malé množství na mokré vousy a masírujte tak, abyste vytvořil pěnu, poté důkladně opláchněte. Doporučená maloobchodní cena 259,90 Kč.

TONI&GUY Styling Moustache Wax – vosk na knír, 20 g
Tento vosk je určen k zafixování požadovaného tvaru kníru. Dobře se z vousů odstraňuje a má jemnou, neutrální vůni. Stačí nanést malé množství na prsty a pohrát si se stylingem. Doporučená maloobchodní cena 319,90 Kč.

TONI&GUY Cleansing Beard Foam – čistící pěna, 100 ml
I strniště si zaslouží speciální péči! Čistící pěna Toni & Guy je navržena tak, aby zabránila vysoušení vousů a zároveň dodala hydrataci a jemnost pokožce. Naneste na mokré vousy, vytvořte pěnu a důkladně opláchněte. Doporučená maloobchodní cena 289,90 Kč.

TONI&GUY Frizz Taming Beard Balm – balzám na vousy, 100 ml
Hydratuje a poskytuje kontrolu nad nezkrotnými vousy! Dodává vousovým chloupkům měkkost, lesk a zkrotí jejich roztřepení. Balzám se po nanesení neoplachuje. Doporučená maloobchodní cena 289,90 Kč.

Comments

comments

Vyhledat