ASAP Nast překonává očekávání s novou limitkou Converse Jack Purcell

foto Converse
foto Converse

 

CONVERSE X A$AP NAST. ASAP Nast překonává očekávání s novou limitkou Converse Jack Purcell

Nová kolekce Converse nezapře expresivní a nezaměnitelný styl amerického modela, rappera a textaře ASAPa Nasta. ASAP pokračuje v propojování designu s hip hopem a vytváří tak dlouho očekávanou kolekci Converse Jack Purcell, která překvapí.

foto Converse

Nast vyrůstal v Harlemu s Chuckama na nohou a tak je pro něj propojení se značkou Converse naprosto přirozené. 

Klíčová silueta aktuální limitky je pojmenována podle světového šampióna v badmintonu. Je to téměř více než 85 let, kdy Jack Purcell navrhl a nosil tyto tenisky. Typickým prvkem pro kultovní model je pomyslný úsměv na špičce. 

foto Converse

ASAP spolupracoval při navrhování kolekce s designérem Mattem Sleepem z Converse a společně se snažili vytvořit zcela nové provedení klasické Jack Purcell siluety. „Silueta je sama o sobě funkční, odolná a poutá pozornost. Chtěl jsem vytvořit model, který by se dal nosit každý den různými způsoby,“ vysvětluje Nast.

Kolekce obsahuje také oblečení. Konkrétně jde o dvě provedení mikin, které ladí s tepláky a set vintage triček s nápisem „JP“ (Jack Purcell). Zadní strana triček je pak ozvláštněna slovy, která podle ASAPa vystihují Converse a zároveň uvádějí do kontextu pozici značky v kultuře.

Limitovaná kolekce Converse x A$AP Nast je k dostání ve Footshopu a v Queens. 

 

Více o aktuálních kolekcích Converse – http://www.conversecz.com.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

 

Comments

comments

Vyhledat