Vivenne Westwood přichazí v jarní kolekci se silným poselstvím

foto: The Store
foto: The Store

Vivienne Westwood, vždy oddaná ekologii, představuje kolekci Spring/Summer 2019 se silným poselstvím: „Buy less, dress up“, kterou se vymezuje vůči rychlé módě. Přináší k nám nadčasové kousky, které jsou univerzální, variabilní a dají se využít na mnoho příležitostí. 

Kolekce, která je inspirována taoistickou filosofii, vzdává hold čínskému umění a východním symbolům. To je patrné na detailech připomínajících kresby inspirované hracími kartami. Mezi symboly se vyskytují například draci a pivoňky, které reprezentují sílu a kosmos. V kolekci jsou zastoupeny úplety, výrazné printy a časté reference k trendu DIY („Do It Yourself“). Nechybí ani  klasické módní kousky s typickým rukopisem Vivienne Westwood, u kterých si můžeme všimnout především hry s novými materiály. Naleznete zde vesty, saka, šaty inspirované korzety, extravagantní androgynní kostýmy, vojenské parky, nebo košile tak dlouhé, že se dají nosit jen jako šaty.

Punkové léto se značkou Vivienne Westwood v pražském butiku The Store
Proslulá značka Vivienne Westwoodje k dostání v Praze. Od podzimu loňského roku se značka objevila na českém trhu v zastoupení exkluzivního multibrandového butiku THE STORE, který se nově otevřel na adrese Široká 15.

Comments

comments

Vyhledat