Letní novinky ze stáje značky Jordan

foto: výrobce
foto: výrobce

Nike přináší několik letních novinek ze stáje značky Jordan – nové modely běžeckých bot Jordan s unikátní technologií vyvinutou speciálně pro kondiční tréninky a čerstvou druhou kolaboraci s klubem Saint-Germain, která vyústila v představení nové kolekce oblečení a modelů bot.

Jordan je značka, která vyniká svým unikátním postojem – na první pohled je to styl a aura vítězů a pod povrchem poté odhodlanost se adaptovat, vyvíjet nové technologie a růst.. „V momentě, kdy byla představována kolekce Air Jordan XXXIII, vykrystalizoval přirozeně i étos Flight Utility. Jde o to vzít to nejlepší z Nike inovací a aplikovat na ně specifický Jordan filtr, který se odkazuje k dědictví značky, ale dívá se daleko dopředu,“ říká víceprezident divize designu Jordan David Creech.

Této filozofii jsou věrné veškeré kolekce a kolaborace značky Jordan – věří v neustálé posouvání používání nových technologií a materiálů a je oddaná myšlence otevírat těmto technologiím dveře nejen do prostředí sportu, ale především do kultury.

Nová osobitá kolekce Jordan Brand x Paris Saint-Germain v sobě snoubí styl pařížských ulic a inovativní přístup k designu. Koncept kolekce navazuje na téma věrnosti a komunity tím, že pracuje s živelností ulic a jejich fanoušky. Ikonický styl Jordan se promítá do jednotlivých kousků skrze grafické prvky inspirované Air Jordan VI a výrazné barvy. Kromě oblečení najdete v kolekci i čtyři nové modely bot: Jordan VI, Jordan I low a verzi nového modelu Jordan Mars 270 a Jordan Havoc React.

JORDAN TRUNNER
Kromě kolaborace se Saint-Germain přináší Jordan také tři nové modely běžeckých bot. Každý z nich je vyvinut na základě technologie React, která pomáhá atletům při kondičních trénincích a poskytuje jim dostatečnou podporu při dynamických pohybech ze strany na stranu, při sprintech a kardio drilech.

Boty Trunner NXT jsou vyvinuté speciálně pro větší a těžší atlety a jejich běžecké tréninky. Prodloužená pata vytváří specifický dojem a pomáhá v běhu rovnoměrnému rozložení váhy od paty až po palec. Zároveň poskytuje dostatečnou podporu při rychlých dynamických změnách pohybu například při zásecích a kondičních drilech. 

 Trunner LT (vlevo) jsou odlehčenější verzí modelu Trunner NTX a jsou vybaveny volnějším nártem. Hodí se tedy pro méně náročné kondiční tréninky a běh. Model The React Havoc (vpravo) je naopak bota vytvořena pro dlouhé kondiční běhy a sprinty. Mezipodešev má speciální geometrii, která pomáhá atletům při rychlých sekavých pohybech na dráze, vyztužená pata navíc poskytuje dostatečnou podporu větším a těžším atletům.

Všechny modely bot Jordan jsou k dispozici ve vybraných obchodech.

Comments

comments

Vyhledat