Salvatore Ferragamo představuje pánskou kolekci bot Hybrid, která se vymyká tradičním módním kategoriím

foto: Salvatore Ferragamo
foto: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo představuje novou řadu pánských bot „Hybrid“, která se vymyká stanoveným kategoriím pánské obuvi. Kolekce je kombinací těch nejžádanějších prvků více stylů a je skvělou volbou pro muže 21. století, který se brání definicím. Zdánlivý paradox boty Hybrid, která se vyznačuje jak progresivní elegancí, tak i svou pohodlností, je velkou předností jejího majitele. 

Paul Andrew, kreativní ředitel Salvatore Ferragamo, kolekci představil: „S kolekcí Hybrid není třeba obětovat ani univerzálnost a flexibilitu tenisek, ani eleganci a tradici precizně zpracovaných pánských bot. Je to proto, že boty Hybrid kombinují to nejlepší z obou kategorií a zároveň jim nabízejí moderní upgrade.“

Nová ikonická kolekce obuvi Hybrid se ubírá dvěma hlavními směry. První kombinuje tradiční vzhled pánských bot s širokou gumovou podrážkou.  Důležitou roli hraje také souhra barev. V tomto případě šarlatová červená a elegantní černá, které společně nechávají velký prostor pro individuální sebevyjádření. Jsou to ideální boty do dnešní doby, kdy se hranice mezi formální a neformální obuví stírají. S botami Hybrid najde každý muž tu ideální progresivní kombinaci obojího.

Druhý směr kolekce sází na výraznou siluetu celé boty, na které upoutá především oblá pata navozující pocit, že je složena z více na sebe plynule navázaných částí. Na tuto elegantní spodní část boty Hybrid navazuje část, která se dělá ve třech různých provedeních. Ať už minimálně zdobené boty ve stylu „derby“, slip-on boty s výrazným ikonickým popruhem Ferragamo nebo boty zdobené ikonickým Ferragamo logem.

Hybrid jednoduše kombinuje hightech a highcraft tak, aby vznikla jedinečná kolekce té nejvyšší úrovně.

Comments

comments

Vyhledat