Metallica zahrála po 20 letech se symfonickým orchestrem. Záznam bude v kinech jediný den

foto: aerofilms.cz
foto: aerofilms.cz

Oslava výročí unikátního alba S&M – to je nový koncertní film Metallica & San Francisco Symphony: S&M2. Metalová ikona se po 20 letech sešla na jednom pódiu se symfonickým orchestrem z domovského San Franciska a svým největším hitům dala opět orchestrální podobu. Záznam jedinečného koncertu bude ve vybraných kinech pouze 9. října 2019! 

Hráli pro stovky tisíc lidí v Rusku i tučňáky na Antarktidě. Přesto nejepičtějším momentem v kariéře legendární Metalliky je spolupráce se San Francisco Symphony a společné album S&M v roce 1999. Letošní kulaté výročí kapela oslavila velkolepým koncertem opět se stejným orchestrem na jednom pódiu.

Metallica & San Francisco Symphony: S&M² • USA, 2019 • 150 min • režie: Wayne Isham • premiéra: 9. 10. 2019

Na koncertě v nedávno otevřené hale Chase Center zazněly všechny hity tak, jak je pro filharmonii upravil Michael Kamen. Nově se ale hrály i písně z pozdějších alb St. Anger, Death Magnetic a Hardwired…to Self-Destruct, které pro orchestr rozepsal Bruce Coughlin. Na vlastní provedení pak dohlédl dirigent Michael Tilson Thomas. Část představení vedl, čímž zahájil svou poslední sezónu jako hudební ředitel sanfranciského souboru.

Velkolepá oslava dvaceti let unikátního alba S&M – to je zbrusu nový koncertní film Metallica & San Francisco Symphony: S&M2. Metalová ikona se na začátku letošního září sešla na jednom pódiu s legendárním orchestrem, aby svým největším hitům dala po 20 letech opět orchestrální podobu. Nenechte si ujít neopakovatelnou show na velkém plátně a připomeňte si tak album S&M, výjimečný počin v diskografii jedinečné kapely.

Koncerty v kině
Ať už živě, nebo ze záznamu, koncerty v kině jsou promítány v HD rozlišení a prostorovém zvuku, který mnohdy předčí reálnou hudební produkci. Kdo by nechtěl vidět pod ruce Nicku Caveovi, když skládá? A kdy se vám naposledy poštěstilo projít se s ex-Pink Floyd Davidem Gilmourem amfiteátrem v Pompejích?

Comments

comments

Vyhledat