Jak využít sociální sítě, radí nová česká kniha

foto Jan Melvil Publishing
foto Jan Melvil Publishing

Pod hlavičkou brněnského nakladatelství Jan Melvil Publishing vychází knižní novinka autorek Elišky Vyhnánkové & Michelle Losekoot s názvem Jak na sítě – Ovládněte čtyři principy úspěchu na sociálních sítích.

Na sociálních sítích dnes tráví svůj čas víc než polovina světa – je možné tato rostoucí čísla využít ve svůj prospěch? Tato kniha vás přesvědčí, že ano. Naučí vás, jak prodávat těm, kteří nepřišli nakupovat, a jak psát pro lidi, kteří nechtějí číst. Pochopíte, koho a jak můžete na různých sítích oslovit, ovládnete potřebné strategie a naučíte se změřit, jak dobře vaše kampaň funguje. Jak na sítě však vedle mnoha dílčích postupů a příkladů přináší i něco mnohem hlubšího a univerzálnějšího: Naučí vás o sociálních sítích přemýšlet tak, abyste už žádné další návody nepotřebovali. Michelle a Elišce se podařilo vytvořit chytrou knihu, která nemá na českém (a troufáme si tvrdit, že ani na světovém) trhu obdoby. Navzdory rychlému vývoji v oblasti sítí je postavena nadčasově, čte se jedním dechem, baví a přitom jednoduše ilustruje kroky, které dovedou čtenáře k úspěchu. Jak na sítě je jednoduše nezbytná kniha pro všechny podnikatele, freelancery, marketéry, nadšence i influencery, kteří chtějí na sociálních sítích zazářit.

foto Jan Melvil Publishing

Oficiální křty knihy Jak na sítě za účasti obou autorek, kmotrů a dalších hostů se budou konat v úterý 8. října od 18:00 v knihkupectví Martinus v Bratislavě a ve středu 9. října od 15:30 v Paláci knih Luxor v Praze. V úterý 15. října proběhne od 19:00 hodin křest večírek v Theatre Royal na pražských Vinohradech.

Comments

comments

Vyhledat