Anna Marešová otevřela světově první intimní butik v obchodním centru, který nezakrývá potisk

foto: archiv Whoopdedoo
foto: archiv Whoopdedoo

Oceňovaná produktová designérka Anna Marešová je známá svojí značkou intimních produktů pro ženy Whoop.de.doo. Její design učaroval českým zákazníkům již před šesti lety. Designérka nyní naplňuje další ze svých pomyslných met, které mají ukázat, že za používání intimních pomůcek se není třeba stydět. Nový Whoop.de.doo POP UP store, který byl otevřen v prvním patře obchodního centra Westfield Chodov není totiž olepený neprůhlednou tapetou, ale působí jako příjemný pokojíček.

Slavnostní otevření proběhlo včera v neděli 20. října. Nový obchod pokřtily známá zpěvačka Tonya Graves, kterou můžete mimo jiné vidět v soutěži StarDance, stand-up komička a moderátorka Adéla Elbel a designérka Anna Marešová. Mezi hosty nechyběly další osobnosti, například novinář a reportér Jan Tuna.

foto: archiv Whoopdedoo

Slovy „Whoop.de.doo pro každý dům“ pokřtila nový obchod Tonya Graves. Adéla Elbel popřála Anně co nejvíce spokojených zákaznic a pro muže ještě dodala: „Lepší vánoční dárek nenajdeš.“ 

„Mít vlastní Whoop.de.doo store byl od počátku jeden z mých snů. Nabídka přišla rychle a já bez váhání kývla. Mám nyní příležitost vyzkoušet si experiment, který dosud nikdo neudělal. Věřím, že zákazníci nebudou mít ostych, přijdou nakoupit a budou se cítit příjemně.“ svěřila se designérka Anna Marešová.

Whoop.de.doo store je otevřený dočasně do 31. prosince a můžete jej navštívit každý den mezi 09:00 – 21:00

„Whoop.de.doo je prémiová a česká značka, která klade důraz na design i kvalitu, a to se nám líbí. Máme radost, že jsme první obchodní centrum, které má takovýto krásný butik s intimními pomůckami pro ženy,“ doplnila Petra Valentová, marketingová manažerka Westfield Chodov.

V průběhů následujících měsíců těšit na další známé osobnosti, třeba na herečku Petru Nesvačilovou, autorskou dvojici projektu Terapie sdílením Ester & Josefínu, návrhářku spodního prádla Terezu VU či na debatu se sex koučkou Julií Gaiou Poupětovou.
Informace o termínech budou zveřejňovány na stránkách www.whoopdedoo.me, na Whoop.de.doo sociálních sítích i sociálních sítí Westfield Chodov.

Designérka Anna Marešová loni představila pražskou tramvaj T3 Coupé, která získala letos ocenění RedDot award za produktový design. V roce 2016 Red Dot získala designérka za vibrátor Whoop.de.doo. V roce 2017 pak cenu Louskáček, A’design award & competition. V loňském roce pak cenu za produktový design Big See v Lublani.

„Značka Whoop.de.doo není jen o erotice, vnímá ženu jako celek. Je o jejích emocích, o jejím těle, o jejích cyklech. O sexuálním zdraví. O zdravém sebevědomí. Není jen o sexu, věnuje se i těm méně atraktivním tématům. V příštím roce přibude do celého portfolia Whoop.de.doo menstruační kalíšek,“ prozradila Anna Marešová.

Comments

comments

Vyhledat