Události v Kině Pilotů do 26. 11.

                               

 

Novinkami v Kině Pilotů jsou filmy Vlastníci, První zrádce, Ledové království II a záznam koncertu Depeche Mode: SPIRITS in the Forest.

 

Vlastníci

Datum: od 21. 11.

 

Lidé se dělí na ty, kteří zažili peklo bytové schůze. A na ty, které to teprve čeká. Divadelní režisér Jiří Havelka se nyní rozhodl převést absurdní realitu schůze vlastníků na plátno. Film vychází z divadelní hry Společenstvo vlastníků.
Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2304607 

 

Ledové království II

Datum: od 21. 11.

 

Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Odpověď ji svůdně volá a zároveň hrozí, že zničí její ledové království. Společně s Annou, Kristoffem, Olafem a Svenem se královna Elsa vydává na nebezpečnou a pozoruhodnou cestu. V prvním díle se Elsa obávala, že je pro svět příliš mocná. V pokračování naopak musí doufat, že je mocná dostatečně.

Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2302651

foto Kino Pilotů

 

První zrádce             Datum: od 15. 11.

Víte co znamená vendetta, omerta nebo capo di tutti capi? Ne? Tak oprašte svůj mafiánský slovník. Do kin míří film První zrádce natočený podle skutečného přeběhlíka, který svědčil proti své „rodině“. 

Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2304679 

 

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Datum: 24. 11.

 

První promítání Depeche Mode v Kině Pilotů je vyprodáno. A proto kino přidalo druhý termín 24. 11.  Don’t say you want it. Don’t say you need it. It’s understood.                                                    Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2304463 

 

V Kině Pilotů stále pokračuje promítání dětského snímku Fany a pes s omalovánkami, labyrintem, trabantem i vlastní Berlínskou zdí, kde můžete zanechat vzkaz. Dále se stále promítají snímky Le Mans, Joker, Deštivý den v New Yorku a další: http://www.kinopilotu.cz/ 

           

 

Comments

comments

Vyhledat