Vansky na téma filmu Ukradené Vánoce Tima Burtona

foto Vans
foto Vans

Model Sk8-Hi Christmas Town je k dostání od 22. listopadu

 

Vans a Disney opět pro jednou spojili své síly a v tomto předvánočním čase přináší pokračování jedinečné kolekce na motivy oblíbeného Disneyho filmu Ukradené Vánoce Tima Burtona. Speciální edice modelu Sk8-Hi navazuje na úspěšnou říjnovou premiéru kolekce, tentokrát s designem odkazujícím na Jackovo objevení Vánočního města. Nový model tenisek Sk8-Hi, který vzešel ze spolupráce Vans a Disney, bude k dostání od 22. listopadu.

 

Nový design přibližuje cestu Jacka Skellingtona do lesa Holiday Woods, kde narazí na dveře vedoucí do Vánočního města. Originální vysoký model tenisek Vans vyobrazuje scény z ikonické písně What’s This?, v níž je Jack nadšením bez sebe ze spatření Severního pólu. Model Sk8-Hi se představuje v kombinaci červeného a černého semiše s kontrastním bílým prošíváním. Plátěné boční díly v námořnické modré zobrazují na jedné straně Jacka fascinovaného vánočními světýlky, a dojemné setkání se sněhulákem na druhé straně. Design tenisek je doplněn potiskem vánočního stromku na patě, zlatými kovovými dírkami na šněrování, tkaničkami s červeneno-černým šachovnicovým vzorem a červeným pruhem podél podrážky.

 

 

Model tenisek Vans Christmas Town Sk8-Hi bude k dostání ve velikostech pro dospělé i ty nejmenší na stránce Vans.eu a v prodejnách počínaje 22. listopadem.

Comments

comments

Vyhledat