Charitativní bazar Luftování  letos podpoří Cestu domů, můžete darovat věci

 

Cesta domů ze společnost provozující domácí hospic a poskytující poradenské služby v oblasti péče o nevyléčitelně nemocné a umírající, která se zároveň snaží o zvýšení povědomí v oblasti paliativní péče. Mobilní hospic Cesta domů se ročně postará o stovky umírajících lidí, kterým se snaží zkvalitnit poslední dny života. Cesta domů nově zřizuje i malou lůžkovou část – čtyři pokoje s odlehčovací službou. Pro její zprovoznění je třeba kromě lůžek i zvláštní vybavení pro hygienu pacientů, vybavení pokojů a kuchyňky. Právě na část věcí nutných k zařízení této lůžkové části je určen výtěžek letošního dobročinného bazaru Luftování.

 

 

Luftování je každoroční dobročinný bazar na podporu zajímavých a potřebných neziskových projektů. Od roku 2010, kdy vznikl, podpořil devět projektů celkem částkou 662 028 Kč. Luftování oslovuje každého, kdo chce podpořit dobrou věc a přitom mít jistotu, že celý jeho příspěvek půjde na konkrétní projekt. Akce spojuje na jedné straně ty, kteří chtějí „vyluftovat“ své skříně a zbavit se již nepotřebných, ale stále kvalitních věcí, a na straně druhé ty, kteří chtějí za dobrou cenu pořídit zajímavé kousky oblečení, doplňky a další věci. Důležité je vědět, že cenu za zboží, a tím výši příspěvku, si nakupující určují sami.

Luftování letos proběhne 30.11 10-20 hodin a 1.12. 10-17 hodin, ve Famagusta fresh food&café, Vyšehradská 53, Praha 2.
Darovat věci do bazaru lze přímo v místě konání akce v týdnu od 25.11., vždy mezi 9.00 a 18.00, nebo po dohodě i jindy.

Luftování letos nově pořádá prostřednictvím facebookových stránek i online aukci obrazů, knih a věcí získaných od umělců a lidí známých z veřejného prostoru. Aukce proběhne od 25.11. 20:10 hod do 29.11. 20:10 hod

 

kontakty | bližší informace

info@luftovani.cz

www.luftovani.cz

www.facebook.com/luftovani 

www.cestadomu.cz

 

 

Comments

comments

Vyhledat