DOLCE&GABBANA Beauty představuje The Only One Eau de Parfum Intense

foto Dolce&Gabbana
foto Dolce&Gabbana

THE ONLY ONE EAU DE PARFUM INTENSE 

 

 

Smyslná ženskost nachází svou novou identitu v parfému The Only One Intense, nejnovější vůni z linie The Only One, kterou definuje důmyslně sofistikovaná fúze květinových a orientálních tónů. 

The Only One Eau de Parfum Intense svou podmanivou a svůdnou novou vůní staví na květinovém odkazu The Only One. Stejně jako žena, kterou představuje, je sofistikovaná vůně rafinovanou kombinací intenzivní 

a slunečné smyslnosti. 

Svůdně ženský a neodolatelně hypnotizující podpis parfému spočívá v překvapivé a jedinečné kombinaci italské mandarinky, zeleného jablka, esence neroli, pomerančového květu a jasmínu kontrastujícího s 

hypnotizující černou vanilkou. 

Výjimečná kompozice parfému symbolizuje okouzlující půvab a neodolatelnou smyslnost ženy Only One. 

Emilia Clarke opět ztělesňuje přitažlivou ženu, jejíž přirozená aura a intenzivní ženskost vždy dokáže všechny fascinovat. 

 

INGREDIENCE – SLOŽENÍ 

Neroli, jasmín, mandarinka, pomerančový květ, kašmírové dřevo. 

BALENÍ 

Tóny italské mandarinky a svěžího zeleného jablka se harmonicky mísí s esencí neroli. Společně vytvářejí zářivé květinové srdce parfému. Oslňující akordy pomerančového květu se dokonale mísí s opojnou smyslností jasmínu. Svěží kokosová essence jemně podtrhuje a dodává vůni vřelou a smyslnou auru. Sladké tóny tmavé vanilky v základu zesilují návyk na opojnost této hypnotické vůně. Jsou podpořené zemitým cedrem a kašmírovým dřevem. 

Hlava: neroli, mandarinka
Srdce: jasmín, pomerančový květ
Základ: vanilka, kašmírové dřevo

Okouzlující elegantní černozlatý flakon má typický hranatý design linie Only One. Ikonická černá barva DOLCE & GABBANA reflektuje hypnotizující intenzitu vůně. Detail zlatého prstenu evokuje zářnou eleganci ženy Only One. 

EDP 30 ml 1690 Kč

EDP 50 ml 2350 Kč

EDP 100 ml 3300 Kč

 

Comments

comments

Vyhledat