Tak co doma? Anketa (VI.)

Máme pro vás novou anketu. Většina z nás nechodí do práce v běžném režimu – a nikdo z nás nechodí v běžném režimu za zábavou. Jak to dělají ostatní, jak si se situací poradí? 

 

Josefína Bakošová, módní návrhářka

foto archiv Josefíny Bakošové

Co děláte doma, když nemůžete být venku?
Šiju roušky:))

Ale taky hodně vařím, uklízím a učíme se do školy. Vytáhla jsem si u malování a chci začít malovat…….plátna…..to je taková moje osobní věc, na kterou doposud nebyl čas:)

Je něco, v čem je pro vás aktuální situace i pozitivní?
Připadá mi pozitivní, právě třeba to, že se dostávám k věcem, na který dlouho nebyl čas:) Ale taky to, že si najednou člověk uvědomuje a přehodnocuje hodnoty svého života.

Co plánujete, až mimořádná opatření skončí?
Plánuju dohnat vše, co se teď zrušilo, myslím tím práci. Pustím se do práce. A šíleně se těším na svobodu pohybu, což mně teď dochází a uvádí do šílených depresí, když nemůžu odejít a pohybovat se kde chci.


Eliška Vyhnánková, social media konzultantka

foto archiv Elišky Vyhnánkové

Co děláte doma, když nemůžete být venku?
Užívám si to, co jsem měla v plánu pro rok 2020. Být víc s rodinou, mít víc volného času a dodělat věci na domě a na zahradě. Příště si ale budu trochu přesněji definovat, jak si mám přesně přát.

Je něco, v čem je pro vás aktuální situace i pozitivní?
Víc spím, míň utrácím, nikam nemusím a učím se spoustě nových věcí. Jak převést všechny své semináře a aktivity do online, jak udělat domácí rohlíky, a s malou dcerou nazpaměť všechny písničky od Prší, prší, přes Macha a Šebestovou, až po Princeznu ze mlejna. Už si je zpívám i v noci.

Co plánujete, až mimořádná opatření skončí?
Zajít do všech oblíbených restaurací a kaváren, na výstavy, do kin a divadel … na všechna místa, kam teď nemůžeme a jejichž podnikání je ohroženo. Utratím u nich spousty peněz a doufám, že to zvládnou.

 

 


Další ankety čekejte brzy!

PS: Sledujte naše sociální média. Pod hashtagem  #protisedidoma najdete tipy na to, co dělat doma.

Comments

comments

Vyhledat