Archa nabídne Tros Sketos a sérii letních akcí

foto Divadlo Archa
foto Divadlo Archa

Divadlo Archa znovu ožívá, letos vůbec poprvé i o prázdninách. Aby svým divákům vynahradila tříměsíční programovou absenci, připravila Archa ve spolupráci s divadelníky, hudebníky, performery a dalšími tvůrci dvoutýdenní sérii letních akcí se specifickou atmosférou a chladivými drinky. Dojde i na drobné hudební produkce, které budou využívat variabilitu prostor divadla a nové kavárny Plavky. Sérii Léto s Archou zahájí premiéra autorské inscenace Kolektivu Nesladim – Dům bez spánku, která přibližuje život lidí se spánkovými poruchami.

 

Léto s Archou – 14. – 31.7.2020

Kolektiv Nesladim, Wombat Records, Avokaduo, Branko´s Bridge, Grottup, Please the Trees, Hissing Fauna, Fall from Everest, Velkatlusta0, Lighthouse KeeperGenotPresents#2: Enchanted Lands, Zoë Mc Pherson, Allstar Refugee Band, Tygroo, Eva Turnová a Eturnity, OTK a DJs Radia1, Divadlo Vizita, Tros Sketos (Skála, Najbrt, Róna, Hanák)

Léto s Archou a Tros Sketos
20/7/2020 / 20.00
Nestává se často, aby se tito tři sketaři a jeden moderátor sešli na jednom místě. Tros sketos navazují na ty nejlepší tradice českého sketu a stepu. Jejich kostýmy jsou stejně proměnlivé jako jejich nálada. Humor se mění v tragédii a naopak.

Tros Sketos potkáte pouze na divadelní scéně, mimo ně používají občanská jména: Jaroslav Róna, Aleš Najbrt a František Skála. Moderátorem večera je Tomáš Hanák.

 

Vstupné: 390 Kč / student&senior 220 Kč — velký sál, volné sezení — předprodej Divadlo Archa a GoOut

Comments

comments

Vyhledat