Značka Karl Lagerfeld uvádí kolekci podzim 2020

Karl Lagerfeld_www.vermont.cz
Karl Lagerfeld_www.vermont.cz

Kolekce KARLA LAGERFELDA pro podzim 2020 přináší moderní zpracování historickýchdekád. Odkazuje na Evropu 18. století, období, které Karl Lagerfeld miloval, zkombinované s řemeslnými detaily, siluetami 90. let a sofistikovaným nádechem. Výsledkem je moderní interpretace klasické inspirace; svěží, ženská a mocná kombinace současné chic elegance.

Jednou z nejvýznamnějších osobností 18. století byla francouzská královna Marie Antoinetta, známá svým smyslem pro módu. KARL LAGERFELD oživil prominentní siluety tohoto období jako například korzety nebo volánová zakončení. Sladká růžová je kombinována s Karlovou oblíbenou paletou černých a bílých odstínů. Současně se v kolekci objevuje téma 90. let, tzv. power dressing, který se promítá do sak, kalhot a kostýmů v moderním pojetí.

Kolekce nás také zavede do Anglie, do šatníku královny Anny a její důvěrnice Sarah Churchill, vévodkyně z Marlboroughu. Tento styl se promítá do velmi strukturované krejčoviny s výraznými rameny, objemnými rukávy a koženým vzhledem od hlavy až k patě. Nalezneme zde oversize kokonové kabáty, sametové peleríny, moderní poncha a technicky propracované trench coaty. V proužkovaném pánském obleku je pak znatelný pánský vliv, stejně tak v celokožených šatech nebo svetru s detailem starodávné výšivky.

Cesta po Evropě nás také zavede do Německa, kde na velkých plesech a bálech zněla hudba Amadea Mozarta. V tomto duchu se nese i nabídka party- ready outfitů KARLA LAGERFELDA pro slavnostní příležitosti. Syté barvy, kovová povrchová úprava outfitů, flitry a luxusní látky definují tuto kolekci. Mezi hlavní kousky patří umělý kožich s leopardím vzorem, metalická sukně nebo 90. léty inspirovaná korzetová košile.

Kolekci podzim 2020 doplňuje capsule inspirována Karlovými archivními návrhy z 90. let jako pocta Karlově nehynoucí kreativitě.

 

DOPLŇKY:

Nové potisky a barvy se prolínají celou kolekcí a přináší neočekávané textury. Naleznete zde fuchsiovou barvu, graffiti potisky nebo hadí a krokodýli texturu.

Doplňky zahrnují kabelky přes rameno, cross body i mini velikosti a další kožené zboží.

 

PROFIL SPOLEČNOSTI KARL LAGERFELD

Maison KARL LAGERFELD sdílí ikonické vize a návrhářskou estetiku svého zakladatele Karla Lagerfelda ve spojení s moderním progresivním duchem. Značka oslavuje jeho kolosální odkaz a vdechuje jeho vášeň, intuici a nevyčerpatelnou kreativitu do své DNA.

Typická estetika značky KARL LAGERFELD kombinuje pařížskou klasiku s rockovou elegancí a módními liniemi na míru. Portfolio přístupných a ambiciózních kolekcí zahrnuje dámskou, pánskou a dětskou konfekci, doplněnou o kabelky a drobné kožené zboží. Doplňkové kolekce obsahují hodinky, brýle, obuv, parfémy, svíčky a módní šperky.

KARL LAGERFELD se snaží vycházet vstříc svým zákazníkům, kteří se mohou ponořit do nakupování ve více než 100 značkových maloobchodních prodejnách po celém světě, z nichž ty nejvýznamnější se nacházejí v Paříži, Londýně, Mnichově, Moskvě, New Yorku, Dubaji a Šanghaji. Značka je ve spojení se svými zákazníky také prostřednictvím prémiové velkoobchodní distribuční sítě v Evropě, na Středním východě a v Asii. Hlavní světový obchod na KARL.COM je dostupný v 96 zemích. V České republice je výhradním dodavatelem módní skupina Vermont. Prodejny KARL LAGERFELD naleznete v OC Westfield a Nákupní galerii Myslbek nebo na oficiálním eshopu www.vermont.cz.

 

www.vermont.cz

Comments

comments

Vyhledat