Do Futura v březnu přijede boy pablo

Jeho kariéra odstartovala v roce 2017 hitem všech indiepopových outsiderů „Everytime.“ boy pablo je jedenadvacetiletý Nicolas Muñoz – od té chvíle před třemi roky byl navždy spojen s uměním, i když své počátky dnes považuje za legraci.

Debutové LP nazvané “Wachito Rico”, které vyjde 23. řijna na labelu 777 Records, je jakýmsi testamentem jeho vývoji autora i umělce, který nahrává desky. Na svém LP vás Muñoz provede svými vzlety a pády prostřednictvím love story svého alter ega Wachita Rica, kterou zrcadlí hudební klipy, na jejichž počátku stál klip k “Everytime.”

Wachito Rico je optimistou, který ale zůstává oběma nohama na zemi i v těžkých časech. I když sledujeme postavu Wachita Rica, je to příběh Muñoze, písničky vycházejí z radosti i bolesti, kterými prošel ve svém mládí. I těžké chvíle jako rozchod jsou však překryty lehčím tónem Carpe Diem.

Oznámení turné, které se uskuteční v roce 2021, a v jehož rámci přijede boy pablo také 7. března do pražského Futurum Music Baru, provází nový singl z připravovaného alba nazvaný „rest up“ a B stranou „people“. Předchozí singl „Honey“ dosáhl na 3. místo žebříčku rakouského rádia FM4.

 

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici za 440 Kč + poplatky na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 550 Kč.

Novinka je k poslechu zde: https://777music.ffm.to/restup

Více info:

www.boypablo.com
www.facebook.com/boypablol
www.futurum.musicbar.cz
www.facebook.com/futurum
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

 

07.03.2021 – 20:00

Praha, Futurum Music Bar

Vstupenky za 440 Kč + poplatky na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 550 Kč.

 

Facebooková událost: https://www.facebook.com/events/935070040321007/

Přímý link na vstupenky: https://goout.net/cs/listky/boy-pablo/irhh/

Comments

comments

Vyhledat