Produktový tip: hydratační řada OWAY

OWAY
OWAY

Produktová řada Moisturizing je vyvinutá speciálně pro velice suché a hrubé vlasy. Její pečující program díky součinnosti extra výživných složek obnovuje pevnost, hebkost a vitalitu vlasů. Díky unikátnímu složení je vhodná i pro vlnité a kudrnaté vlasy. Je velice šetrná k vlasové pokožce, zanechává vlasy uhlazené, hebké na dotek, vyživené a přirozeně se lesknoucí. Pravidelným používáním výrazně zamezuje lámání vlasů, třepení konečků.

 

OWAY MOISTURIZING HAIR BATH šampon pro suché vlasy 950 ml, cena 1702,-  / 240 ml, cena 790,-/ 50 ml, cena 216,-

Hydratační a výživová šamponová lázeň, která navrací křehkým a jemným vlasům jejich zdravý tvar a sílu. Ulehčuje jejich rozčesávání a to díky působení antistatického efektu. Čistí dehydrované vlasy a intenzivně hydratuje vlasové vlákno zevnitř. Jemně, ale důkladně čistící šampon působí pozitivně také na pokožku hlavy a kořínky vlasů.

 

Pro dosažení většího efektu a posílení vlasů vyzkoušejte také hydratační masku OWAY MOISTURIZING Hair Mask vlasovou masku či bezoplachový kondicionér OWAY No-Rinse Conditioner.

 

OWAY MOISTURIZING HAIR MASK maska pro suché vlasy 500 ml, cena 1630,- / 150 ml, cena 879,-/ 50 ml, cena 381,-

Hydratačně výživná maska na vlasy. Hýčká, zjemňuje a vyživuje každý pramen. Zabraňuje roztřepení konečků. Vlasy jsou pak pružnější a odolnější.

 

OWAY MOISTURIZING NO-RINSE CONDITIONER bezoplachový kondicionér 160 ml, cena 1006,-

Vyživující a zjemňující bezoplachový sprej. Obsažený olej z brazilského oříšku intenzivně hydratuje vlasové vlákno do hloubky. Vlasy jsou hned po prvním použití lesklejší, příjemnější na dotek a snadno se rozčesávají.

 

Co přesně produkty Moisturizing (hydratační) řady obsahují?

 

Biodynamický extrakt z lískových oříšků

Dodává vlasům jemnost a vlasové vlákno se snadno rozčesává díky fenolům a tříslovinám. Ty působí proti volným radikálům a oxidaci. Chrání vlasy před agresivními vnějšími vlivy.

 

Organický extrakt z medu

Jeho kosmetické vlastnosti jsou známy již po staletí. Med je bohatý na vitamíny, cukry a stopové prvky. Dává vlasm jedinečnou hebkost, hydrataci, lesk a má zklidňující účinky.

 

Etický extrakt z murumuru

Semena Murumuru obsahují bohatý 3-vazbový máslový protein, který regeneruje a hluboce vyživuje suché, lámavé a matné vlasy. Navíc přítomnost omega 9 esenciální mastné kyseliny přispívá k udržování obranných mechanismů proti vnějším vlivům, protože podporuje buněčnou funkci.

 

Makadamový olej

Vykazuje vynikající regenerační, hydratační a zvláčňující účinky. Díky svým vlastnostem podobným kožnímu mazu pomáhá vyvážit lipidové sekrety vlasového vlákna. Intenzivně vyživuje vlasy a má zklidňující účinek na kutikulu, zabraňuje krepatění a dodává lesk.

 

Sója a pšeničné bílkoviny

Kombinace pšenice a sóji tvoří bariéru proti vnějším agresorům, takže jsou vlasy lesklejší a zdravější. Výrazně pomáhá vlasové struktuře. Vlasy se snaději rozčesávají a jsou hydratované.

 

Povrchově aktivní látky z kokosu a babassu

Zvolili jsme přírodně získanou složku (kokos), ke které jsme přidali další látku se zvláčňujícími hydratačními vlastnostmi typické pro babassuový olej, ze kterého tato látka vzniká. Je vhodný zejména pro citlivou pokožku.

 

Obsahuje: 0-KM BIODYNAMICKÉ AKTIVNÍ SLOŽKY / BOTANICKÉ, ORGANICKÉ A BIODYNAMICKÉ ESENCIÁLNÍ OLEJE / ORGANICKÉ EXTRAKTY / PHYTODERIVÁTY / KONDICIONÉRY A ZMĚKČOVADLA PŘÍRODNÍHO PŮVODU / SUROVINY Z FAIR TRADE TRHŮ / VEGANSKÉ SLOŽENÍ

 

Neobsahuje:  SLS / SLES / PARABEN / PARFEMACE / UMĚLÁ BARVIVA / PEG-PPG-BG / OMG / VAZELÍNA / FTALÁTY / EDTA

 

 

Francouzská 17, Praha 2 – Královské Vinohrady

Propojení krásy těla, ducha a mysli.

ECO ORGANIC BEAUTY ﺍ SHOWROOM ﺍ ACADEMY ﺍ ECO ART SALON ﺍ OWAY

www.organic-way.cz
www.ecosalonoway.cz

Comments

comments

Vyhledat